-
Min blog

Marts 2012

Vi fik en snak med Dr. Dyr....

Det går en anelse hurtigt i øjeblikket, og jeg beklager, at jeg ikke får opdateret fragglernes blog, så tit som jeg har ambitioner om.
 
Igår var der telefonstatus på Peia hos Dr. Dyr og vi har nu givet 3. dosis ormekur, med det resultat at Peia er i klar bedring....dog hostede hun 16 gange, da hun vågnede mandag morgen, efter at have fået 3. ormekur søndag aften.
 
"Helt normal", sagde dyrlægen.....de afstødte orm skal væk, og det sker via hoste og opkast.

Topping til haven ....

Vi er godt igang med at lave "Topping" til haven :-)
 
Opskriften følger her....
Man tager en stor stak "Mirabelle-toppe", saver grene der er over 4 cm i diameter væk og lægger dem tilside til optændingsbrænde. Resten kværnes igennem en kopostkværn og ud kommer den finest dækbark, som bruges til "Havetopping".
Opskriften er ret genial, for med et lag på ca. 10 cm forhindrer man at ukrudtet kan komme op igennem, man får ikke lige så mange pladrede hundepoter ind i stuen, barken holder på fugten hvis det bliver en varm og tør sommer og ikke mindst.

Søndag i marts ......

Sikke en skøn søndag i marts :-))))
 
Håber virkelig at næste søndag bliver lige så skøn :-))))
Næste søndag tilbringer vi i det jyske, og Lisa har netop mailet, "Jeg har reserveret bord på Den GamleGrænsekro( du kan jo slå den op) lørdag kl.18:30. Husk din fine kjole:- ))) Den ligger 15 min. fra hvor vi bor."
 
Pyhhh....fine kjole...!!! Jeg har vist rigeligt i mine blåhvide ben :-))) Måske jeg kan dække dem med en fin kjole :-)))

Nu er det forår.....

Nu er det forår.....og forleden kom jeg til at tænke på samme tid sidste år.
 
Sidste år i marts måned, var Oldfruen noget usikker på, om Peia overhovedet var prøveklar til LP3 klassen, men da hytten til årets første internationale LP-prøver i Jylland var bestilt, ja så var der ikke så meget at tænke over, og Peia viste sig faktisk at være meget bedre, end jeg selv troede hun var på daværende tidspunkt.

Peia har det meget bedre :-))

Så kom der et gennembrud....Peia har det idag meget bedre :-)))
 
Hun har meget mere energi......havde ikke madlede fra morgenstunden.....og har ikke "små sorte øjne" mere :-)))
 
Og hvad er så "små sorte øjne ?"...

Måske er det en Piea-specialitet....men hver gang Peia har det skidt, får hun sammenknebne øjne....især det højre øje er markant sammenknebent....og samtidig får hun store gennemsigtige slimklatter i øjet, som kan trækkes ud i elastik-agtige-slim-centimeter.

Man skal stå tidligt op....

Man skal stå tidligt op, hvis man skal med på Fragglernes-morgenhold :-))
 
I morges startede morgentræningen klokken 06:30, hvor Peia blev udsat for en række Rallyskilte....tilmed i regnvejr :-) Vi kan nu gå 11 skilte før hun kører op i stressniveau, så der er stadig lang vej til en hel bane....meennnn....vi tror på det....Peia og jeg......og Peia især, hvis der er masser af godbidder på sidelinien.
 
Zcarlet er igang med forskellig detaljetræning.

4 dages uge..... :-))

Oldfruen arbejder i øjeblikket på 4 dages uge :-)))
 
Ikke fordi vi ikke har travlt...for pyhhhhhh der løber ekstra arbejdstimer på.....men fordi det snart er 1. maj og så må man kun have 5 ubrugte feriedage tilbage, som så kan overføres til næste ferieår :-)))
 
Og det har jeg....både 5 dage der skal overføres til næste ferieår, og også brug for at brænde nogle enkelte feriedage af over en længere periode.

Denne gang er det ingen brødkurv :-)))

Dagen bød på Oldfruens foreløbige sidste træningsrunde i Greve....nærmere betegnet træningshallen på Kappelevgårds Allé.....
 
Vi lagde ud med 2 x rally timer på hold hos übernørn Himself.....og bagefter underviste jeg selv i to timer i diciplinen "Helhed og Detaljer"....som er lydighedstræning i hele og dele af øvelser jf. DKK's LP-programmer LP1-LP3 :-)
 
I dag benyttede vi lejligheden til at sætte fokus på de nye LP-regler og hvilken fryd :-)))))) Fantastiske hunde og fantastiske hundeførere.

Tænk hvis det er sandt...!!

Som man kunne læse forleden, er hele fraggelflokken igen på ormekur, idet både Cocky og Peia har hoste, og Peia er lidt sløv og ikke helt på toppen appetitmæssigt....
 
Den del af historien er der såmænd ikke det store nye i, men det er der i dagens efterhistorie...
 
For.....Peia begyndte i sidste uge pludselig....efter snart 3 års pause....at gnave sine poter igen :-(((( Troede det var en en-dags-forteelse....men nej.....i løbet af et par dage havde hun gang i to poter, som måtte iføres sokker, for at lægge en dæmper på muligheden for at gnave sår.

Baby Mads 1 år....

Sikke tiden den går :-)))
 
I dag fylder Baby Mads 1 år....og det varer nok ikke så længe, før han begynder at brokke sig over at blive kaldet "baby"..:-)))) Man er vel ingen baby, når man kan en hel masse spændende ting på egen hånd....f.eks. tømme vasketøjskurven ud over det hele, ræse afsted på sin lille gå-scooter og selv rejse sig i sin kravlegård :-)))
 
Oldfruen har været til fødselsdag i formiddags.
SiteBuilder drevet af  Vistaprint