-
Min blog

Maj 2014

Fri ved fod...

Oldfruen var på "fri ved fod" kursus i går....hos Anja Christiansen...I ved....hende den fantastiske dogdancer :-)

Jeg har tidligere være på fri ved fod kurser, bl.a. hos Nette Stormlund, og jeg må sige, at begge instruktører gør det rigtig godt - med hvert deres fokus på "fri ved fod" udfordringen ...:-)

I går var der fokus på nørdede detaljer, f.eks. med "skift vægten fra fod til fod" og se hvad din hund gør, når du skifter over.

De lyse aftner skal nydes.....

Er der ikke en sang der hedder "I don't like Mondays" ??

Sådan havde jeg det i går - selvom jeg havde fri fra arbejde.
Ville meget hellere have været på job, for så kunne jeg være sluppet for 3 triste oplevelser i løbet af dagen.

Startede med at skulle køre min mor til scanning i Ringsted - det gik formiddagen med, og resultatet var ikke på den positive liste :-(

Fortsatte hjemover og på vej ind i indkørslen, kommer vores nabo kørende og stopper mig.

LP1 RBM Lassies American Lady Malou...:-))

Vi har været til officielle LP/rallyprøver i Hårlev i dag, og Dansk Collieklub stod for arrangementet.

Der var rigtig mange collies tilmeldt og Malou lagde ud som start nr. 1 i LP1 kl. 09:00.

Malou gik rigtig fint, og sluttede med 5 stk. 10-taller, en enkelt 9,5, og 2 x 9-tal. Så var der lige lineføring, hvor vi fik 8,5 - dagens laveste score :-) og dette resultat blev så afgørende for, om Malou sluttede på en 1. eller 2. plads. ...:-)

Ved præmieoverrækkelse var der to hunde - begge i alderen 13-14 måneder gamle - som havde samme pointantal, nemlig 172,5 point.

Dagen har budt......

Jeg skulle egentlig have opdateret bloggen idag.....men der kom lige noget andet forbi i løbet af dagen.....og det er ikke engang fredag den 13.....:-)

Dagen har budt på, en knækket tand hos Jan og dermed akut tandlægebesøg fra morgenstunden, min mor der har fået diagnosen "cancer" og en fremtid der venter med nye undersøgelser, operationer og støtte fra mand og oldfruebørn, nå ja, og så var der jobbet, som trak ud og blev til en times ekstra arbejde, fordi andre i klinikken skal arbejde ekstraordinært i morgen lørdag.

Vi kikker fremad.....

Oven på week'endens flotte rally begynderresultater for Malou, er der flere der har sagt..."Nu må du da ud af den begynderklasse" og videre i øvede klassen !

Nix - ikke tale om :-)
Oldfruen bliver i begynderklassen til efter DM 2014, for vi har besluttet at tage turen til DM i Jylland.

Jeg trænede sammen med Lisa i lørdags og straks hun hørte, at Malou var sikker på en DM plads, sagde hun...."Jeg tager med, så kan vi lave en week'end hyttetur, som vi plejer et par gange om året" :-) .

100 point ......

Det har været en vildt travl uge - hvilket min blog også afspejler, a la ingen opdatering siden sidste week'end.

Heldigvis har ugen været kort og i dag fredag var der Kreds 2 prøver i Hvalsø....dobbeltprøver....og geografisk "næsten" i vores baghave :-)))

Malou endte som 1. start i både prøve 1 og prøve 2 og i prøve 1 gik hun så fantastisk, at hun fik 100 point ud af 100 mulige, og har nu placeret sig til en DM plads 2014 i Rally Begynderklassen.

Tab og vind...

At gå til konkurrencer - uanset hvilken sportsgren det drejer sig om - går både op og ned, og min holdning er, at hvis man ikke kan tåle at tabe, så skal man holde op med at deltage i den slags.

Vi var til DKK kreds rallyprøver i Fensmark i går - en dejlig forårsdag, hvor der både var sol og mørke regntruende skyer på himlen. Heldigvis fik vi maks. 10 regndråber i løbet af dagen.

De dråber som vi ikke fik i form af regn, var der åbenbart andre der følte landede i deres resultat-turban, for jeg bemærkede flere konkurrencedeltagere for hvem bægeret flød over.

Lykken er..:-)

Det er længe siden, at der har været så mange dage mellem Oldfruens blogopdateringer ......men......tiden er knap, dagene går, og noget er vigtigere end andet....og lige nu handler det om at min mor er blevet syg.......såæææææ derfor.

På træningsplan arbejder jeg målrettet med Malou mod LP1 og rallymæssigt er der en del begynderprøver forude for Malou og selvfølgelig championprøver med Peia samtidig.

Det går rigtig godt med træningen, og jeg kan godt mærke, at jeg skal "holde igen", for ikke at ræse derudaf for at jagte nye titler med Malou.

Gaveregn af de helt usædvanlige....:-)

En dejlig formiddag i Lellinge......med masser af solskin, herligt hundevenner selskab, perfekte rallybaner og en gaveregn af de helt usædvanlige :-)))

Malou stillede op i begynderklassen - selvom hun blev Rally Begyndermester sidst hun var til prøve.
Det er helt gennemtænkt, at hun nu skal have nogle flere prøver i begynderklassen, inden vi rykker op i øvedeklassen.

For det første skal hun vænne sig til prøvesituationen, omgivelserne - både udendørs og indendørs - og det at være "på" koncentreret i flere minutter.
SiteBuilder drevet af  Vistaprint