-
Min blog

Maj 2012

Så er vi på Bornholm.....

Så er Oldfruen og Fragglerne landet på Bornholm.
Turen gik perfekt og vi røg på "øverste" dæk på sejladsen.

Der var godt nok ikke mange cm fra Fraggel-jeepens tagræling til loftet på bildækket....og heldigvis var katamaranen ikke booket helt op, så der var mulighed for at parkere med lidt luft mellem bilerne for og bag.
 
Fragglerne blev i bilen under overfarten, og de sov (tror jeg), imens vi sejlede. Ihvertfald lå de alle tre ned, da vi kom ned til bilerne igen.

Onsdagsfri.....og ferie forude....

Oldfruen har ferie....og det virker helt spooky kun at have være på arbejde en enkelt dag efter week'enden....hvilket altså var igår......og nu er der dømt en hel uges fri forude...:-)))
 
Dagen idag er gået med "Legestue-leg" og formiddags regn-kaffe på Savannen i Stenlille, handle ind, vaske, tørre og pakke til imorgen....og så har vi været omkring Dr. Dyr for at hente lungeormkur til hele flokken....og nu er det så på hovedet i køjen, så vi kan være friske og klar til Bornholmerturen imorgen.

Helt eller halvt klar ???

Vi har været til Rally-prøver idag...og set-uppet var SpanielKlubben i Lellinge ved Køge.
 
Peia debuterede helt uforberedt i Championklassen, fordi der i ugens løb blev annonceret efter hunde der kunne stille i Championklassen, så man kunne opnå mulighed for, at udlodde en "pind", hvis der til stævnet var en hund der gik til de mega flotte point som kræves, for at få en pind i den klasse.
 
Så vi meldte til....-)))...vel vidende, at vi ville komme hjem med en "IB'er = Ikke bestået".

Stadig på "Huawei"....

Oldfruen er stadig på "Huawei"....mobilt trådløst....og hold da op hvor er vi kun mobile i splitsekunder :-))) :-(((
 
For det første virker det trådløse kun udendørs....og for det andet, så er det ikke farten på nettet der giver et Oldfrue-kick :-)))
 
Apropos Oldfrue-kick, så afholdt jeg igår to foredrag for DGI-instruktører i Middelfart...og hvilken succes :-)))
 
Første kursus handlede om "Rally-lydighed" og andet kursus var om "Intro til klikkertræning".

Ude af kurs...

Man kan nemt blive slået ud af kurs......hvilket skete imorges på Rolator-matriklen.
 
Intet liv i TDC-modem og dermed intet Internet !
 
Intet Internet !!!! Det betyder også ingen adgang til e-mail, opdatering af hjemmeside, tjek af updates på FB, DMI og firmaets novanet...!
 
Man føler sig total udefor :-))) En HEL DAG uden adgang til den vide verden :-))))
 
Nå....men Oldfruen lod sig ikke slå ud...ringede til TDC, som har lovet at sende et nyt modem, hvilket bør lande på tirsdag.

Så blev det sommer...

Så blev det sommer....med et brag :-)))
 
Sikken et temperatur-boom....fra blæst og kulde....til +25 grader i skyggen :-))))
 
Det er bare for lækkert....:-)))))...også selvom man er "buret inde" hele arbejdsdagen :-))))...Tror..... at jo mere man er buret inde, jo mere nyder man det, når man kommer ud om aftenen og i week'ender.
 
Apropos igår aftes....så var der lang træningssession hos Fru Skrap....og vi var mange flere kursister end vi har været hele vinteren.

Helt ærligt ...!!

Helt ærligt......så blev Oldfruen noget skuffet og ked....da jeg idag på FB læste en debat på "Rally-Lydighed".
 
Indlægget handlede om, at en deltager på Collieklubbens LP/Rallystævne igår, følte sig skuffet over at have modtaget en "brugt" pokal, i forbindelse med, at hun var blevet Rally Champion.
 
Det som irriterer mig mest er, at der straks er nogen der istemmer og "synger med"....uden at have noget som helst at have det i.

97 point....

Ved Collieklubbens forårsprøver fik vi idag 97 point.....plus/minus...!!!
 
Peia fik "plus" 97..:-)))
Zatanen fik "minus" 97...:-(((
 
Foto: Gitte Ørnstrøm
Begge fraggler var i Rally Expertklassen, og de gik begge super fantastisk flot...:-)))...Det der skilte fraggelvandene var, "Ærespladsen", som igen igen igen var "Sit foran" !
 
Peia kan klare den øvelse ....men Zcarlet kan ikke sidde i sit foran i 2½ minut.....

Der må være en grænse....

Der må være en grænse...og idag gik den fra Rolatorstien til Esbjerg !
 
I fysisk forstand blev det kun til en tanke om at køre til Esbjerg, og i praksis meldte Oldfruen fra, til den tilmeldte rallyprøve.....for det første, fordi Princesse Peia helt uventet, pludselig og meget hurtigt, er blevet RallyChampion....og for det andet....så kører jeg ikke 600 km, samt lægger 440 kr. oveni i form af bropenge, for at få chancen for at erhverve en rallypind til Zcarlet.

Kære hundeejer,

Kære hundeejer, ....sådan starter et brev som jeg har modtaget idag.
 
Afsender er Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet i København, som er i gang med et forskningsprojekt, der skal se på forholdet mellem mennesker og hunde.
Sammen med DKK har de udvalgt nogle hunde, som har været til mentaltest og i den forbindelse er Zcarlets stambogsnummer blevet udtrukket.
 
Forskningsprojektet er lidt "utraditionelt" idet det handler om forholdet mellem ejer og hund.
SiteBuilder drevet af  Vistaprint