-
Min blog

Juni 2016

Næsearbejde....

Vi har været på "næsearbejde-kursus" hele dagen.

Det var Collieklubben som stod for arrangementet og alle fragglerne var med på dagen.

På kurset prøvede vi bl.a. pølse-søg under urtepotter, feltsøg efter genstande i et område, sporsøg, lidt nose work og til sidst DKK næsesøg.

Næserne blev brugt godt hele dagen, og ikke bare hos hundene, for den store Weber grill blev tændt til frokost, og så indsnusede de to-benede duftene af grillpølser og lækre bøffer.

1000 +......

Jeg har hentet smertestillende medicin til Peia i dag - nok til de næste 2 måneder. Det blev lige lidt over 1.100,- kr.

Når vi regner på prisen for Peia's medicin alt i alt pr. måned, runder det lidt over 1.000 kr., fordelt på ca. +600 kr. for smertestillende piller og øjensalve mod blindhed for omkring 320 kr. pr. måned, samt de løse udgifter til flåtmidler og ormekure.

Vi har egentlig ikke tænkt så meget over udgiften, indtil i dag hvor dyrlægen sagde.

Total søndags hygge.....

Tiden går mega hurtigt og i morgen fylder Chili 15 uger :-)

15 uger - det er jo ingenting, og alligevel kan vi næsten ikke huske hvordan det var, inden hun flyttede ind :-)


I lørdags var vi til skue i DKK Kreds 2 - og det blev en skøn og hyggelig dag.

Chili fik "særdeles lovende" og blev "bedste baby i racen". Det var nu ikke så svært at opnå, idet hun var eneste collie tilmeldt på dagen. Der var ikke en eneste langhåret collie tilmeldt.

Man vil jo gerne det hele....

Efter week'endens hyggelige udstillingstur til Vejen, har Oldfruen fået lyst til at prøve udstillingsmiljøet noget mere og sidder nu og shopper rundt på Hundewebben for at finde mulige udstillinger.

"Mulige" betyder, udstillinger på datoer hvor jeg i forvejen ikke er booket op med noget andet og det er faktisk ikke så nemt for resten af året 2016.

For man vil jo gerne det hele......og der kan bare ikke blive plads og tid til alting.

Nu har jeg overordnet 3 aktivitetsgrupper, som fylder resten af 2016, nemlig HTM, udstillinger med Chili og så skal jeg ud og dømme en nogle rallyprøver.

Vejen - dag 2...

Vejen - dag 2 - bød på en lidt anderledes start end "planlagt".


Havde håbet vi kunne sove i hvert fald til klokken 06:30, men Peia havde en af sine, "jeg har det skidt nætter", så vi var på luftetur et par gange inden klokken 04:30.....og da hun kastede slim op klokken 05:00, ja så blev vi oppe.

Det betød også at vi kom afsted til Vejen lidt før planlagt, men det var nu ok, for det tager noget tid at komme ind til parkering, igennem indgangen osv.

På tur til Vejen .....

Oldfruen er strøget på tur til Vejen med hele hundeflokken. Vi hygger gevaldigt i vores campinghytte i det jyske, og jf. telefonsamtalerne med Jan derhjemme, så nyder både han og Albert (katten) stilheden og freden for den lille Chili terrorist.

Turen er en 100% socialiseringstur for Chili til alverdens nye "scener", og da hun lige er rundet de 3 måneder....+ 3 dage...i dag, så havde jeg tilmeldt hende til udstilling i babyklassen.

Alt....ALT....hvad jeg udsætter hende for tager hun i stiv pote.

Sikken en sommer.....

Sikken en sommer...:-)

Lige siden vi hentede Chili for en måned siden, har det været totalt lækkert sommervejr.

I dag var varmen dog ved at være for meget ......og det skyldes helt sikkert, at Oldfruen var ude i solen fra morgen til midt eftermiddag hele dagen i går. Opgaven var rallydommer i det skønne Jægerspris og solen var stegende hed og ikke en sky på himlen :-) Men hvilken skøn dag alligevel :-)

Skøn på flere fronter. Der var selvfølgelig selve dommergerningen, som jeg nyder i fulde drag hver gang, men også hele setuppet omkring Chili, der er ny på opgaven "være alene i bilen med fragglerne i mange timer".

Årets hunde....

Hold da helt op hvor tiden går...:-)


Så gik der igen en 4-5 dage uden blogopdatering, men det skyldes kun at tiden er skøn og knap :-)

I dag er det præcis en måned siden, at vi tog den lange køretur til Norge og hentede Chili hjem....og hvilken måned :-)

Vi stråler alle sammen af lykke over den lille skaldede lømmel, for hun er helt vidunderlig og fungerer perfekt i vores flok.

Hjemmetræningen kører for fuld skrue - vi er nu oppe på 7 timer alene hjemme, uden den mindste tissetår.
SiteBuilder drevet af  Vistaprint