-
Min blog

Juni 2014

Julefrokost.....:-)

Den er god nok....der er gået en uge siden Oldfruen har opdateret bloggen, og årsagen er travlhed, travlhed og travlhed.

Syntes godt nok at verden løber stærkt i disse dage, og det er umuligt at nå det hele....hvilket blogopdateringen har måttet lide under.

Anyway.....en uge med fuld skrue har også budt på mange nye og herlige hundeindtryk, og i dag var der "julefrokost på Kennel Lassie :-)))

En fed tradition, hvor alle kommer med en julefrokostret og hvor vi hver gang må erkende, at så meget mad kan man bare ikke spise sig igennem :-)))

Søndag på tur.....

Sidste dag på tur.....for i dag er det søndag.

Fragglerne var tydeligt morgentrætte efter et par dage med mega mange nye indtryk, men trods træthed, tog Speedy og Malou sig nogle gevaldige ræseture i campingpladsens hundeskov.

Peia derimod har hele turen virket lidt træt og "gammel", forstået på den måde, at det næsten har været for åndsvagt at have snor på hende, for hun er aldrig mere end 1½ meter væk fra mig eller nærmeste godbid :-)

Lørdag på tur.......

Lørdag på tur gik i en helt anden retning end den historiske i går.
Kursen blev i dag sat mod Fanø og da færgen sejler 3-4 gange i timen, smuttede vi direkte om bord og næppe havde Oldfruen fået baghjulene om bord, før der var lagt fra land :-)

Turen fra Esbjerg til Fanø tager ca. 12 minutter, så man kan lige nå at sluge en mundfuld havluft, inden man skal af færgen igen. Prisen for de 12 minutter var der så ikke noget i vejen med :-/

Fredag på tur....:-)

Det har været en fantastisk begivenhedsrig fredag på tur ....:-)

Startede med en tur til Frøstruplejren, hvor vi fik sat tiden tilbage til 2. verdenskrig og alle dens grusomheder.

Derfra rundede vi Gråsten Slot og nød den store slotspark med de fantastisk roser overalt.

Dagens absolutte højdepunkt var "Historicenteret Dybbøl Banke", som levende fortæller om kampene mellem danske og tyske soldater og livet bag fronten i krigen 1864.

Vi startede med at se Dybbøl Mølle og fortsatte over i det fantastiske Historiecenter bagefter.

Torsdag på tur....

Klokken 9 i formiddags kørte vi hjemmefra og slog på turen til Billund at par smut uden for "ruten".

Startede med en shoppingtur i Vejle centrum, hvor vi kunne parkere i P-kælder, så hundene ikke risikerede at blive udsat for "varme biler". Midt i en butik er der pludselig en der siger "Hej Conni"....og da jeg vender mig om, er det Erik Sørensen....i ved...ham DKK lydighedsdommeren. Han var på job og gang med at lave et IT-anlæg i en butik.

Hygge week'end forude....

I morgen går turen til Jylland sammen med Lisa og Speedy.......hvor vi skal på hunde-hygge-week'end....:-)

Det er længe siden, jeg har glæde mig så meget til at "slappe af", og travlheden på jobbet har helt sikkert en medvirkende årsag.

Pyhhhh vi har travlt, hvilket er både "belastende" og samtidig "SÅ FEDT".......men man kan ind imellem godt blive lidt mat i knoppen, når det står på dag efter dag, uge efter uge.

Shop amok.....

Jeg skulle have været til Sverige og undervise i Dansk Rallyprogram i dag, men kurset blev aflyst pga. flere afbud med syge hunde og ikke mulighed for at få nye hunde ind.....og så havde jeg pludselig en ikke planlagt lørdag i kalenderen.

Dagen bød dermed på helt nye planer, og da jeg ikke skulle noget som tangerede hundetræning, inviterede vi (Jan og jeg) hinanden ud på en shoppingtur af de store.

Fik bl.a. bestilt en flot trappe til vores nye 1. sal, en trappe i hvidolieret asketræ med dråbeformede balystre og sort håndliste.

Tid til at hvile.........

Måtte ringe afbud til både Oldfruen og Johanna til aftenens træning af Malou......for mit arbejde trak allllttttt for langt ud, og da en klient kom til behandling efter klokken "lukketid" .........lige hvor jeg skulle "tjekke ud",  kunne jeg godt se, at torsdagsfilmen var knækket, og at jeg under ingen omstændigheder kunne nå træningen i Køge til kl. 19:00....så jeg måtte sende afbud til Johanna.

Det har været en vild dag.

Pladsposition.....

Dommer Erik Sørensen skrev under helhedsindtrykket på Malou's LP1 prøve forleden, "Dejligt samarbejdende par med glad arbejdsivrig hund, som støttes godt af fører. Fører skal dog være opmærksom på start position, ellers flot."

Det er ikke bare til prøven forleden, at Malou har serveret den ene "skæve" start position efter den anden, det har stået på næsten så længe jeg kan huske.

Det der sker, er at Malou sætter sig fint, og 1-2 sekunder efter skrider hun ud på den ene hofte.

Peia blev trukket et "Ginger-point"...:-))

Dagen bød på uofficielle LP prøver i Køge, med Johanna Allanach som arrangør, Erik Sørensen som dommer, og Knud Djernis som lagde skønne arealer til.

Peia var særligt inviteret, til at deltage i en Rally-Expert prøve......mest for at være "forstyrrelse" på Ærespladsen.
Peia skulle også selv på banen og fik 99 point, kun trukket 1 point for det som Johanna kaldte for "Ginger-point" !!!

Og hvad er så lige et Ginger point ?
SiteBuilder drevet af  Vistaprint