-
Min blog

Juni 2013

Julefrokost i juni.......

Vi har været til "julefrokost" igår...en skøn og herlig eftermiddag i "julens tegn" :-)
 
Det hele startede med, at vi var på Lassie-skovtur i december måned, og der gav deltagerne opdrætter Winnie en gave i form af et pæretræ med forskellige pæresorter på, samt en "julefrokost" til næste sommer :-)
 
Nu er det blevet sommer....i hvert fald ifølge kalenderen......og i går afholdt vi julefrokosten i regnvejr :-))).

En sidste hilsen til Tristan....

Det er med stor sorg, at vi i dag har erfaret, at en af Oldfruens Rallychampionkursister har mistet sin 7 år gamle Bernersennen hanhund til sygdommen Anaplasmose..:-(((
Helle Kublitz skrev til mig for en god uges tid siden,
 
"Jeg er desværre nødt til at melde afbud til rallytræning 29. juni. Tristan er desværre blevet meget alvorligt syg.
 
Borrelia, Anaplasmose, TBE + hjerte-/lungeorm – på én gang og og i én og samme hund. Det er en kombination, der ikke kan anbefales.

Når Cocky er skidt tilpas...

Mandag morgen væltede anaplasmose-læsset med Cocky :-(((
 
Efter et par dage med halvdårlig appetit og næsten udtrapning af Prednisolon, blev vi sendt retur til status nul, med slingren, problemer med at styre sine ben, ingen appetit og bare sååååååå træt :-( Det lykkedes Oldfruen efter flere forsøg, at lokke et par Prednisolonpiller i ham med noget leverpostej, men efter 10 minutter kastede han det hele op.
 
Så....

Arena....

Vi skulle have været i Cirkus Arena i dag....til 100 års fødselsdag i Jan's firma.
Den helt store fest har været planlagt....1200 mennesker som skulle spise middag ved borde opsat i cirkusarenaen.....efterfulgt af cirkusforestilling, dans ud på aftenen til Thomas Helmig band....og aftenen skulle slutte på stranden med Sct. Hans bål og solosang....
 
Men......cirkusteltet skvattede sammen igår eftermiddags, hvor firmaet holdt forestilling for pensionistforeningen.

Fra fit til fed....

Peia har altid været en kraftigt bygget fraggel, men fordi man har tendens til at være lidt rund, kan man godt have en super kondition.....og det har Peia altid haft......lige indtil nu...
 
Sidste år ved denne tid, hvor Zcarlet var igennem kiropraktorbesøg, fordi hun "kun gik på tre ben", fik jeg også lige set Cocky og Peia efter i hundesømmene, og Peia overraskede kiropraktoren meget, fordi hun ....altså Peia...:-))....havde en fantastisk muskulatur og kondition af en midaldrende hund at være.

Vind, vejr og gøgl....

Så er vi hjemme igen, efter et par dage i det jyske :-)
 
Fed tur......og som sædvanligt er Oldfruen ...og fragglerne.....fyldt op med masser af dejlige oplevelser...:-)
 
I går søndag var der dobbelt Rally-prøve i Vejen, så da vi tjekkede ud af hytterne i Billund, gik turen direkte til prøvebanerne i Vejen.......og vupti snuppede vi lige to rallyprøver, inden turen gik hjemover.
 
Der var banegennemgang i begge prøveringe, inden prøverne gik igang.

Hundegade

Dag 2 i Billund blev til en tur sydpå, med Ribe som udflugtsmål.
 
Sikken en herligt tur.......og her sidst på dagen er vi enige om, at det er ikke sidste gang, vi har sat kursen mod Ribe og omegn... :-)))
 
Formiddagen brugte vi på tur i grønne områder med hundene, og bagefter røg vi på strøgtur i de gamle, smalle, brostensbelagte gader, som osede af 1800-tallet :-)) Nød de gamle skæve huse og hele stemningen i centrum af byen, og jer der kender Lisa, ved at hun ikke er til at slæbe forbi et konditori, hvis de har kaffe og lagkage.

Fraggeltur til Billund

Fragglerne er taget på week'end tur til Billund .....sammen med Lisa og Oldfruen :-)
 
Det er næsten ved at være en tradition med vores ture til Billund Camping, og selvom vi kun skal til prøve søndag tog vi afsted fredag formiddag......:-) Man kan jo lige så godt få noget ud af turen :-))
 
Der er hundeskov tilhørende Billund Camping, så da vi landede i det jyske tidligt på eftermiddagen, slap vi hundene løs i skoven, så de kunne få brugt noget krudt.

Princesse Firspring....

Oldfruen har fået hul på.......eller rettere ro på.....Peia's energi i springøvelserne i Rallytræningen :-)
 
Det er bare såååååå fantastisk :-)
 
I sidste uge havde jeg tilmeldt mig en træningsaften i Sydkystens Hundeskole, hvor Susanne Bach guidede Oldfruen igennem "baglænskædning" af springøvelser for en overenergisk Peia.........og det gik rigtig fint......ikke bare med to spring på række, men hele fire spring, uden at Peia søgte ud til mig mellem springene.

"Seresto"

Oldfruen var i sidste uge til foredrag om "flåtoverførte sygdomme" samt "hjerte/lungeorm" på Næstvedegnens Dyrehospital.
 
Emnerne er hotte i hundeverdenen ........ikke mindst fordi man er nødt til at færdes i grønne områder med sine hunde, hvis de skal have et nogenlunde værdigt hundeliv. Det er ikke nok, at lufte hunden på "altanterassen"....:-) 
Vi vil bare så gerne ud i naturen, men udsætter både os selv og vores 4-benede fraggler for smittefare med modbydelige sygdomme.
SiteBuilder drevet af  Vistaprint