-
Min blog

Juni 2012

Hæklefejl i Oldfruekysen...:-))

Utroligt som vi åbenbart tiltrækker de store regnvejrsdage, når vi skal til rallyprøver....:-)
 
Sidste søndag var der dagsregn og idag har der været lukket op for de helt store sluser......og trods de mange milimeter regn, som er kommet idag, var vi vist mere end heldige til prøverne i Ølstykke her til aften, for regnen satte først for alvor ind, da jeg havde kørt få kilometer hjemad..:-))
Som Erling Olsen fra Kreds 1 sagde..."Vi har bestilt tørvejr mellem 17:00 og 20:00".

Vikaren.....

I disse eksamenstider, kan der være behov for en stand in, a la en "vikar"...og Oldfruen fik fornøjelsen, at være vikar på SHS's Rallyhold i Osted igår aftes.....:-))
 
Da jeg sagde "ja", til at agere "vikar", tænkte jeg..."Gad vide hvordan de træner på holdet"....og næppe havde jeg tænkt tanken til ende, før jeg besluttede mig for, at jeg ville give træningstimen "mit eget træningspræg" og ikke lægge mig i slipstrømmen på noget, som jeg ikke ved noget om.

Sommerferie fra træning....

Igår sluttede træningen hos Fru Skrap for denne omgang........og nu er der dømt sommerferie fra træningen de næste måneder.
 
Skal kun til et minimum af prøver.....og meget lidt træning på udebane hen over sommeren.....for I år vil jeg holde ferie, også fra de mange hundeaktiviteter.
 
Træningen på udebane vil være noget mindre, end det jeg har praktiseret de sidste par år, hvor jeg i løbet af nul komma fem, fik booket en hel masse ind i kalenderen, kun fordi "man jo har masser af tid til alverdens træning", og da jeg så nåede til at holde sommerferie, ja så var jeg afsted til et eller andet stort set hver dag.

En enkelt regnbyge....

Oldfruen og fragglerne, har været til Rallyprøver i Hvalsø idag....og selvom klubben i deres PM havde skrevet, at de havde bestilt godt vejr, tænker jeg, at de måske mente "strålende vejr"...:-)))) For det fik vi...:-)))) Strålende regn ... stort set hele dagen....
Zcarlet skulle i Expertklassen, og hun mangler kun 1 pind for at blive Rally Champion....men.....den silende regn gav en del "udfald" i kontakten til mig, og da jeg måtte lave en øvelse om, var titel-løbet kørt :-)).

Nye naboer.....

Vi har fået nye naboer.....på begge sider....og hvor er det dejligt ....:-))))
 
Fedt at have naboer, som skal op og "igang"...og afsted på job hele dagen.....og fedt at have naboer, som ikke har tid til at "gå op i" ligegyldige detaljer, kun fordi dagen ikke byder på noget som helst anden form for "aktivering" ....:-))))
 
Det er ½ år siden, at naboen på den ene side af os flyttede....og sikken en ro ......:-)))
På den anden side af os, gik ejendommen på tvangsauktion for et par måneder siden, og et par uger efter, flyttede de nye købere ind.

DMI's prognoser....

Vejret skifter næsten fra dag til dag....og med gårsdagens høje temperaturer og høj blå himmel i mente, var det noget af en surprise, at stille op til fredags-morgenvejr a la silende regn over Rolatorstien :-)
 
Oldfruen iklædte sig det store regndansudstyr og kom tørstøvlet både ud og hjem, men fraggerne...især de langhårede, sugede som badesvampe og var gennemblødte efter vores timelange udendørs morgen-aktiviteter...

De små ting.....

De sidste morgener har været så smukke at gå fraggel-morgentur i.....og i morges huskede jeg endelig at få lommekameraet med :-)
 
Lyset, solen, den lune tørre vind, stilheden og ikke mindst den smukke blå himmel......:-)))
Det er så dejligt at nyde disse små stunder .....og jeg skød et par fotos fra grøftekanten.....en helt almindelig grøftekant, fyldt med vildtvoksende ukrudt, græsser og andet uønsket prydhavevækst :-)))
 

Hvor bliver sneglene af ...?

Jeg undrer mig .....for i år har vi slet ikke så mange dræbersnegle i haven som de foregående 4-5 år.
 
Førhen sagde "de kloge", at havde man en hård vinter med ned til minus 10-15 graders frost i en længere periode, så gik en masse af sneglene til, og den efterfølgende sommer, ville bestanden være lille.
 
Det har vi aldrig oplevet.....der har været lige mange, uanset om vinteren har været hård eller "grøn".

2 x 5 = 5

For en uge siden fik jeg udfordringen af Johanna Allanach, at træne Peia i at Rally-øvelsen, "Stå foran, hunden bak fremad".
Omsat til "dansk" betyder det cirka, "Hunden skal stå med front mod fører og på kommando bakke baglæns væk fra fører mindst 3 hundelængder. Fører bliver stående imens."
 
Peia havde fået den tanke, at hun kunne "træne" mig til, at afleverer godbidden på et for øvelsens succes, "dårligt timet" tidspunkt.

Så galt kan det gå.....:-)))

Så er en hel week'end ved at være til ende....en week'end uden nogen fraggelaktiviteter, ud over gåture og hygge i haven....så ingen prøver, ingen træning og mest af alt....ingen træningstanker hos Oldfruen.
 
Det er lidt af en prøvelse, når man er vant til at være på hundefarten hver week'end, men jeg tror også det er sundt at tage en week'end af og til, uden hundeaktiviteter.
 
Der er så til gengæld blevet plads til en masse ikke-hundeaktiviteter og søndag eftermiddag gik det helt galt.
SiteBuilder drevet af  Vistaprint