-
Min blog

Juli 2015

Lige nørder træner bedst :-)

Lige nørder træner bedst :-)

I dag mødtes 3 x rallydommere, til 3 x HTM træning og 3 x Færdighedsprøve træning :-)

Vi havde aftalt, at træningen skulle foregå indendørs, jf. det ustabile sommervejr, og træningen blev super god :-)

Lagde ud med at afklare træningens fokuspunkter, og Oldfruen havde da også en del spørgsmål til de mere garvede HTM ekvipager, som allerede har stillet til officielle prøver.

Og så gik vi i gang.

Tovligt sommervejr.....

Det er totalt tovligt sommervejr - i hvert fald, hvis man gerne vil solbade og branke sig ved stranden og i havestole.

På Rolatorstien er ferien skudt i gang, og vi benytter de regnbygetunge dage til at få klaret alle de "tunge pligter", som også skal gøres, når man endelig har overskud og ferietid til det.

Vi har nu holdt 3 dages ferie og med masser af regnbyger og ikke de store udendørs aktiviteter, er det blevet til at Jan har klargjort sin gamle Alfa til syn en af dagene, Oldfruen har rengjort alle køkken- og bryggersskabe, strygetøjet er fixet og ligger nu glat og fint i skabene og når det er sagt, så trænger vi bare SÅ meget til lidt sol og stabilt sommervejr.

Støtte......

Vi har i dag støttet indsamlingen til "Hundesport mod cancer", med 2 x startgebyrer i rally expertklassen.

Konklusionen på dagens event er, at "Man får det man træner på" og "Man får også det, man ikke træner på" .....

Oldfruen har trænet massivt på "Ærespladsen" med Malou og vi har trænet "fri ved fod" i rigelige mængder, og den del af rallyfesten fik vi rigeligt igen :-)

Til gengæld har vi ikke trænet på mega blæst, skramlende rallyskilte og blafrende ringsidebånd.

Med hiv og sving....:-)

Første feriedag bød på afslutningshold hos Anja Christiansen - først Malou på "Fri ved fod holdet" og derefter Peia på "Tricksholdet".

På Peia's hold var der dømt afslutning a la "Færdighedsprøver, som var det en rigtig officiel prøve" og vi havde valgt at stille op i Færdighedsprøve 2, da Peia har været til officiel Færdighedsprøve 1 og bestået med et flot resultat.

Peia var den eneste hund i dagens afslutninger, som skulle til prøve i Færdighedsprøve 2 - de andre skulle alle op i Færdighedsprøve 1.

Fed ferie forude......

Wuhuuuu.....så blev det også ferietid på Rolatorstien ...:-)

Det blev en lang fredag med et par timers overarbejde, og alligevel nåede jeg ikke det der var planen.......men ferie er ferie, og så bør man vel også bare smutte når dagen er slut.
Det gjorde jeg så lidt efter almindelig fyraften.....og nu er vi klar til 3 ugers fed ferie.

Vejret er ikke lovet med de højeste sommertemperaturer - men skidt pyt - vi har ferie, og der er masser af gøremål og sjove hundeaktiviteter i aktivitetskurven :-)

Nye tider.....

Dagens blog er lidt inspireret afAnita's blog, hvor hun skriver om hvor svært det er, at træne mange ting samtidig og ikke rigtig føle, at man når i mål med det hele.

Oldfruen er meget enig.

Vi træner mod bedre performance i LP2 med Malou.....Peia træner mod Færdighedsprøve2 og også mod en HTM1....og Malou er samtidig godt i gang med expertklassen i rally på konkurrenceplan og træner også mod Færdighedsprøve1....så vi har gang i mange ting samtidig.

DM - nej tak....

I disse dage, flyder Facebook næsten over af glade hundenørder som jubler over, at de er udtaget til DM i Dansk Kennel Klub.

Oldfruen har sørme også fået en flot invitation til ikke mindre end Championklassen i Rally - men kunne med det samme takke "Nej tak".

Rigtig øv, at skulle takke nej, men beslutningen var ligesom bearbejdet på forhånd, for som alle efterhånden ved, så er Peia taget ud af rallykonkurrencerne pga. hendes øjensygdom.

En kage i særklasse...:-)

Søndagen bød på LP- og rallyprøver i nabolaget - læs Reersø ved Gørlev.

Beagle Klubben var arrangør, og da vi var ret tæt på hjemmefra snuppede Oldfruen både en Rally- og en LP-prøve med Malou.

Dagen bød på lidt uventede oplevelser.

For det første måtte vi ikke parkere vores biler på prøveområdet, og blev flere gange bedt om at køre vores biler meget langt væk fra prøveområdet. Man måtte gerne køre ind og "læsse af og på" ved prøvebanerne, men derefter skulle man køre helt ud af området igen.

Mens vi venter.....

Der går lige nogle dage endnu, inden Oldfruen og Jan kan slå vækkeuret fra og holde sommerferie.

Det er altid dejligt at holde lidt "sen" ferie, for så føles efteråret, hvor der ikke er ferie- og helligdage, ikke så langt.
Selvfølgelig er der heller ikke noget ved, at det bliver så sen sommerferie, at de "lyse" aftener er halvmørke, men en gylden middelvej er for os at foretrække.

Mens vi venter, arbejder vi på den store klinge om aftenen og så vidt muligt også i week'ender.

Peia....:-)

Hvor er det dejligt at det er blevet sådan rigtig sommer, og de varme dage skal nydes så meget som muligt, selvom Oldfruen ikke har ferie endnu.

Aftenerne går med at træne lidt på en skyggefuld plet og ellers leger fragglerne eller nyder den køligere aftenluft med en slapper på græsplænen.

Forleden aften var Peia på visit hos Dr. Dyr......dyrlægen har en dag om ugen, hvor der er konsultation om aftenen i stedet for om dagen. Det er et kæmpe hit hos det arbejdende folk :-)
SiteBuilder drevet af  Vistaprint