-
Min blog

Juli 2014

Ferie - dag 6...

I dag flyttede Tarzan ind :-)

Vi var klar klokken 15:00 hos Fuglebjerg Dyreinternat, da de slog dørene op og Tarzan var vild for at komme ud af sit bur og krammeklar da vi kom :-)

Hjemme havde vi planlagt den helt store introsession af fragglerne og Tarzan, en event, som næsten har været overflødig.

Da Tarzan første gang fik øje på Peia, fik han tyk hale og krummede ryg, men da Peia bare stod helt roligt og afventende slappede Tarzan af og så var de bare helt trygge ved hinanden :-)

Ferie - dag 5.....

Endnu en feriedag i "Flügger campen".......og med udsigt til, at det var feriens sidste tvungne maledag, var det bare om at sætte af og komme i omdrejninger.

Det er nu ikke bare at "male", når der skal ordnes vinduer - der ligger et kæmpe arbejde forude, inden man kan begynde at svinge penslen.
Først skal det hele rengøres i grundrens, så der skal slibes, og så skal det rengøres igen. Når det derefter er tørt, kan man begynde at male.

Ferie....dag 4...

På ferie dag 4, var der igen dømt "tidligt op og se at komme i gang", og efter at have dækket den fine nye trappe af, tog vi endnu en tur på Flügger-campen og fik klaret to store stuevinduer :-)


Midt på formiddagen "kikkede" Garant Tæpper forbi, med flotte Ege-tæpper til 1 salen.
Super effektiv håndværker, som klarede sig selv og udførte en mega flot stykke arbejde på 1½ times tid.

Efter frokost riggede Jan vand fra badeværelset til, så vi kunne vaske hundene på græsplænen med lunkent vand og Lassiepigerne nød den kølige badetur på græsplænen i den varme sommerdag :-) 

Ferie.... dag 3....:-)

Hæ......så blev det ferie.... dag 3..... og dermed også almindelig mandag for det arbejdende folk. Det var så ikke lige os i dag ..:-))

Vi "sov længe" ....helt til klokken 06:30....og aftalen var, at vi var arbejdsklar klokken 08:00.

Arbejdsklar betyder, at tiden fra klokken 06.30 og til klokken 08.00 er helt vores egen, men man skal bare være klar til dagens projekt klokken 08.00. Præcis som at gå på arbejde :-)
Oldfruen brugte sin morgen på at lave frugtjuice, og gå morgentur med Malou og Peia.

Ferie - dag 2

Især Jan savner at have en kat, og efter at have været kattehårdt sygdomsramt i foråret og der mistet 3 af vores gamle katte, så har vi været enige om, at det nyttede ikke noget, at samle flere tilstrejfende katte op fra "naboens mark".

Når savnet af kat efterfølgende har været stort, har vi talt om at finde en kat via et internat - en kælen, neutraliseret kat, som var vant til hunde og god til mennesker uanset alder og køn :-)

Ferie dag 1.....

Så blev det "Ferie dag 1"......og jeg benyttede lejligheden til at sove længe....så længe, at Jan var ved at syntes det var i overkanten af det acceptable......for jeg var først på Oldfruebenene klokken 08:30 ! :-)

Det meste af dagen er gået med børnebørn hygge og pasning, da de unge mennesker skulle til middagsbryllup.

Farmor hentede Mads og jeg hentede lille Mark, og så var børnebørnene fordelt, så forældrene kunne tage til lørdagsfest i det store skrud.

Fragglerne skal til DM...:-)

Der er DM i rally og lydighed i slutningen af august måned.

Lille Malou har været udtaget til DM i Rally begynderklassen, siden maj måned, hvor hun til en kvalifikationsprøve fik max. point 100, og var sikker på at få en plads.

Der er 20 pladser i hver klasse, så Malou skal altså dyste mod de 19 andre bedste hunde i Rally begynderklassen.

Princesse Peia har siden efteråret 2013 ligget på "reservelisten" til DM i Rally championklassen, og jeg havde bestemt ikke forventet, at hun fik invitation til DM.

Juleaften...:-)

Så blev det endelig juleaften.....eller er det bare en uforglemmelig "juli-aften" :-)))

Skidt med årstiden og måneden.....der var i hvert fald udpakning af de helt store gaver på Rolatorstien i dag :-)

Projekt "1. sal" har stået på i 10 år .......og ja, det er faktisk 10 år siden, vi tog de første små skridt til at ombygge vores lille landhus, for at få nogle ekstra m2 bolig.

Det første år, ryddede vi 1. salen for gamle brædder og fjernede en "trappe", som intet havde med en trappe at gøre.

Arrangementer....

I "gamle dage" holdt man sommerferie fra hundetræning......og stort set alle hundeaktiviteter lå stille hen over sommeren, så både hunde og førere kunne lade op til ny sæsonstart.
Det har jeg ihvertfald ladet mig fortælle, at sådan var det, men det er nu fra før min tid som "Oldfrue".

Nu om stunder er der alverdens arrangementer overalt og hele tiden......og man kan slet ikke nå at komme til alle de kurser, prøver og træningssessions, som man gerne vil, for mange arrangementer falder på de samme datoer.

Hold 4190....

Igår var vi på hold 4190 i SHS.......et hold, hvor SHS helt sikkert står for "Sveddryppende Hunde Sport"...:-)

Der var tale om Oldfruens 2. lektion i intensiv "Ringtræning", og jeg skal da lige love for, at på det hold, kommer man ikke ud af ringen uden sved på panden.......og for den sags skyld....heller ikke resten af kroppen...:-)
 
Vi blev nærmest pisket rundt i firkanter, trekanter og "løbe lige ud", og når vores trav og benarbejde så godt nok ud, fik vi kommandoen.
SiteBuilder drevet af  Vistaprint