-
Min blog

Juli 2012

Tror jeg har tænkt færdig...

Nogen husker måske, at jeg indgik en "tænkeøvelse" med mig selv i forsommeren, angående de videre LP-planer med Zcarlet.....og jeg tror jeg har tænkt færdig....
 
Zcarlet er ved at blive "omkodet" i nogle af sine LP-øvelser, og jeg syntes hun viser fremgang, selvom det sker i små step.
I dag lå hun helt afslappet og rolig i "fællesdækken", også selvom jeg var ude af syne....og det er bestemt fremgang.

For enden af regnbuen....

Dagen idag har været præget af omskifteligt vejr....sol, skyer, og heftige tordenbyger, og desværre er noget af min formiddagsmaling "regnet af" under et par af bygerne.
 
Nå....skal man se noget positivt i den sceance....så kan det udbedres med et par nye penselstrøg....og til gengæld slipper jeg for, at vande havekrukker både idag og imorgen :-)))
 
Eftermiddagen brugte vi i Stenlille til Legestuetræning/leg....og fragglerne var totalt flade bagefter :-))))

For 25 kr. Nørdprøve....

Oldfruen har brugt 25 kr. på en helt fantastisk Nørdprøve-dag...:-)))
 
7 timer gik der - i selskab med de nørdeste nørder i Køge Jagtklub, hvor vi havde sat hinanden nørdstævne til Rally- og LP-prøver.
 
Vi startede klokken 09:00 med rally....hvor der ikke var nogen deltagere i begynderklassen og øvedeklassen....så vi gik direkte til experklassen :-)
 
Zcarlet var noget ukoncentreret i følget, så det blev til lidt slinger hist og pist.

Forkælede fraggler....

I dag var der ferie-by-tur....og traditionen tro, skulle fragglerne blive hjemme, imens de to-benede tog på shopping i alverdens dicipliner :-)))
 
Først en tur i Bauhaus.....pyhhh...kedelige indkøb a la el-dimser, pærer og småt værktøj.....derfra videre til Jysk, efter nye håndklæder, efterfulgt af en tur i den nye Mega Sports Outlet, som reklamerer med, at de har 50% på ALT. Hmmmm....vi faldt ikke over noget, som kunne friste...så videre til Maxi-Zoo.

Mads-dag....

Igår var der dømt Mads-dag.....alias en dag i selskab med Baby-Mads, som bestemt ikke er baby mere :-))
 
Mads er godt på vej imod 1½ år, og han kan utrolig meget.....:-)))
 
Bemærkede, at han hjælper til, når han skal have tøj på....kan spise selv....hvilket dog kræver en del vask af barnet bagefter....men han elsker at få lov til at styre skeen selv :-) Så lad dog knægten :-)))
 
Typisk skulle Jan lære Mads at "køre stærkt",.

Hvor blev de af ???

Hvor blev de af ???

Min tanke er på de hundefolk....hundetosser...og nørder....som jeg i min hundetid (læs fra 2004) har kendt.
 
Af og til kommer jeg til at tænke på en hundeperson, som jeg har gået til træning med, eller som jeg har mødt på prøvebanerne, men som "pludselig" er væk fra hundearenaen.
 
Tænker..."Hvor blev de af....og hvorfor ?"...
 
 
Trist og Oldfrue ked af det, har jeg erfaret, at endnu en af mine tidligere træningskammerater, har sagt farvel til denne verden :-(((((

På lang afstand, kan man slet ikke se "resultatet"...

Efter fire dages intenst malerarbejde, mødte vi idag "Flügger-muren"....og en af årsagerne var helt klart de høje temperaturer og den bagende sol ...:-)))
 
Oldfruen begyndte dagen med at hente nye forsyninger af maling, og fragglerne tog med, og fik en lille luftetur i Sorø og omegn fra morgenstunden.
 
Bevæbnet med friskbagt brød var vi hjemme ved 10-tiden, og bød straks "stegende Jan i fuld sol", på formiddagskaffe og et par ostemadder :-) .

Varmefri....

Dagen lagde hårdt ud med bragende sol og et hav at "bidende ko-fluer" på den side af huset, som trængte mest til at blive færdig. Der var morgensol og luften var dejlig sval....men ko-fluerne var mere end parate til at gå til angreb :-(
 
Strategisk er det godt, at få færdiggjort en side af gangen, og vi kan nu erklære side 1 helt færdig, og så er der malings-ro på den udfordring.
At Jan så er helt bullen i nakken efter fluebid, er en tirsdagsdetalje :-!

Mads og legestue....

Baby-Mads kom på spontant besøg i formiddags....med lækre cup-cakes....og lyst til at lege med fuglebadevand..:-)))
 
Hans mor Maria, var noget mere betænksom over Madsens's udskejelser, og han endte da også i fuglebadet, iført et par vandrigtige fraggel-friisbeess, med blød kastekant og det "rigtige friis-bees-look..:-)))
 
Fragglerne fulgte Mads gennem hele haven, og Mads var flere gange lidt utryg, ved at skulle slippe sin moar...men det gik allerede meget  bedre, efter af Cocky og Peia havde slikket ham i hovedet flere gange .

Se din by fra stiladsets top....

2. etape af vores Flüggerferie startede på stiladset, hvor Oldfruen bestemt ikke har lyst til at være...
                                                       "Pause"
Pyhhh...jeg bryder mig bare ikke om, at "balancere" på "usikkert underlag", selvom Jan har forsikret mig om, at alle sikkerhedsforskrifter er overholdt.
SiteBuilder drevet af  Vistaprint