-
Min blog

Januar 2016

Hatten...

Vi træner og træner og der er nu en uges tid til næste officielle konkurrence.

Peia skal debutere i FS1 – men kun i ”for sjov klassen”, for vi er kun i gang med at opbygge programmet på nuværende tidspunkt.

Fik dog en Verdensmester til at se på det til HTM træning og det er slet ikke så ringe endda, så med en håndfuld gode input og ideer til koreografien, kostume osv.(som vist også denne gang kommer til at indeholde en ”hat”, er vi helt bestemt på rette vej.

En blandet uge......

Så gik der igen en hel uge, som har været noget blandet.

En travl uge, som har budt på en gevaldig forkølelse, tilbud om et nyt job, dommermøde på Fyn, træning med Fragglerne og ikke mindst en masse sne og vintervejr.

Orker næsten ikke at bruge tid på forkølelsen - den kom bare snigende og er en anelse træls at få sendt retur, men jeg fornemmer at vi overlever :-)

Jobtilbuddet kom såmænd også snigende......og efter en kort overvejelse og en snak med chefen takkede jeg nej til et videre forløb .

Julen varer......

Julen varer lige til påske .....det siges der i hvert fald, og så vælger Oldfruen og fragglerne at tro på det......sådan målsætningsmæssigt set :-) 


Om tre uger skal vi igen til officielle HTM prøver og i dag trænede jeg sammen med Louise Vig og hendes søde små vovser.

Louise er blevet lige så bidt af HTM/FS som jeg er, så vi går ret godt i spænd træningsmæssigt.

Vi havde to timer til at træne i, og først var der fokus på vores "prøveprogrammer", som vi skal op i den 6.

Nytårsgear....

Sker der overhovedet noget på Rolatorstien for tiden ?

Jo, det gør der, men jeg får bare ikke opdateret så meget, som jeg måske plejer at gøre.

Jeg nyder at være gået et nytårsgear ned i Oldfruetempo, og nyder meget at jeg ikke skal ræse afsted efter fyraften for at nå til dit og dat hele tiden.

Det betyder bestemt ikke, at fragglerne ikke bliver trænet. Det foregår bare på en anden måde end tidligere.

Faktisk træner vi hver eller hver anden aften, og det gør faktisk ikke noget, at det foregår i skæret til havelampens blege aftenlys.

Børn og fulde folk....

Jeg har passet børnebørn i dag - Mads på 4 (snart 5 år) og Mark på 2 (snart 3 år)....og vi kom selvfølgelig til at tale om "vores bedste julegaver".

Drengenes bedste gave er en Bamse figur, som man skal lege gemmeleg med.

Bamsefiguren (figur fra Bamse og Kylling) gemmes og efter ca. 10 sekunder giver figuren lyd fra sig .... a la ...."jeg har gemt mig, kan du finde mig ?".......efter yderligere 10 sekunder siger bamsefiguren.....
SiteBuilder drevet af  Vistaprint