-
Min blog

Januar 2014

Vinter...

Så kom vinteren til fraggelland....og vi har fået et pænt hvidt lag, dog uden at det ligger i driver og skaber for mange problemer.

Peia og Malou elsker det hvide drys - og Oldfruen elsker at være fri for diverse pladrede poter alle vegne. Det hvide landskab lyser også dejligt op i morgenmørket, ......men dog ikke så meget, at man kan gå morgentur uden at have en lygte med.

Man kan godt begynde at mærke at dagen er tiltaget en lille smule, nu hvor det er en månedstid siden at dagene vendte.

Vild week'end..:-)

Det har næsten været en for vild rally-week'end...:-)
 
Sikke med lærdom, nye informationer og efterfølgende videregivelse til kursister :-)
 
Lørdag var jeg til DKK-dommermøde på rallyplan og vi var 12 rallydommere samlet på Fyn til en hel dags in-put, bedømmertræning i de nye rallyskilte og masser af herlig snak om, "hvad der bør trækkes hvor og hvornår".
 
Prøv at se det for jer....12 DKK Rallydommere, som allesammen samtidig står og dømmer den ene ekvipage, som er på banen.

Collieblad-redaktion...

Så fik Oldfruen da lige en ny opgave.....nemlig som ansvarlig for udgivelse af Colliebladet..:-)
 
Det startede med, at den dygtige redaktør af bladet gennem de sidste par år ønskede at takke af .....og der blev annonceret efter nye frivillige kræfter.
 
.....men.....der er aldrig nogen der melder sig til sådanne opgaver....og alle ventede nok på, at redaktøren tog endnu en tørn og fortsatte med at udgive Colliebladet. Men det gjorde hun ikke....

Still going stong..:-)))

Princesse Peia er en Oldfruestjerne......elsker hendes performance og nyder hendes enorme arbejdsiver, uanset at hun har rundet de 8 år, og måske ikke er så hurtig i bentøjet, som hun var for år tilbage....:-)
 
Elsker Peia og hendes utrættelige energi.....både til træning og på banerne, og i dag var der overrækkelse af årets største rosetter til årets bedste hunde i Dansk Collie Klub.
 
Peia modtog en kæmpe stor roset, samt et hav af godbidder, samt en flot pokal med indgraveret navn for hendes performance i 2013 i Rally Championklassen :-)))

Ingen træning....

Der kom en SMS besked sidst på eftermiddagen....

"Træningen i aften er aflyst, da der er problemer med at få lys i træningshallen".......og helt ærligt....det kan man ikke byde en mega træt og brugt Oldfrue..:-))))), og slet ikke efter en lang arbejdsdag med 50% overbookninger, i forhold til hvor travlt vi har de andre dage i ugen....:-))))))
 
Træningen er ......især efter en travl dag.....den tid hvor jeg kobler 100% af fra dagens strabadser og hektiske opgaver, og når jeg senere kommer hjem fra træning, er der ligesom renset ud i tankerne i kasketten .

Øl-træet blomster i januar...:-))

Oldfruen har været på farten hele dagen med fragglerne :-)
 
Startede i morges med morgenkaffe på Kennel Lassie.....imens fragglerne legede vilde dyr på Savannen. 
Midt på formiddagen havde jeg så rallyhold for "Lassier" og da der kun var to kursister i dag, blev træningen til "næsten enetime" og vi fik i den grad detaljetrænet.
Kursisterne har deres personlige træningsplan, og får lektier for hver gang....og for ikke, at det med lektier skal blive en omgang, "nå det har instruktøren nok glemt til næste gang", så starter jeg timen med at se hvor langt den enkelte er nået med lektierne fra sidst :-)

Hvad laver du nu...??

Efter at jeg er stoppet som instruktør i SHS, er jeg et par gange blevet konfronteret med spørgsmålet,..."Hvad laver du.......nu du ikke er instruktør i SHS mere..?"
 
Hæhæ.....som om jeg brugte al min tid i Sydkystens Hundeskole.....men fint at nogen opfatter mig, som at have været  et meget aktivt medlem af hundeskolen :-) ....hvad jeg faktisk ikke har været.
 
Anyway......og hvad laver jeg så.....nu jeg ikke underviser mere....:-)))

Årets Rally Championvinder 2013.....:-)))

Årets Rally Championvinder 2013 i Dansk Collieklub blev Princesse Peia.......:-)))))))))))))
 
Wow hvor er jeg stolt....... både af både Princessen og ikke mindst af cheftræner Oldfruen, som hele året har arbejdet seriøst og målrettet med energibomben fraKennel Lassie...:-)))
 
Peia er ikke nogen "nem" hund at arbejde med, da hun hele tiden er "foran" og igang med "næste øvelse"...eller "noget helt andet", så træning af hende handler om, at være up front og være på forkant med, "hvad hun nu kan finde på af sjove indfald".

2014....og allerede bagud :-))

Så kom vi ind i 2014 og Oldfruen føler sig allerede bagud...:-))) .....ihvertfald med opdatering af bloggen....
 
Thu hej dagene går.....julen gik med familiebesøg, og straks derefter landede der er par arbejdsdage, som gik lige over i en fantastisk nytårsaftensdag, hvor jeg skulle ud og dømme rally for første gang.
 
En mega stor dag at starte sin dommerkarriere på og hvor det hele kørte på skinner......takket være den fantastiske stab af engagerede hjælpere, som stod bag rallyprøverne i SHS.
SiteBuilder drevet af  Vistaprint