-
Min blog

Januar 2013

2014....og allerede bagud :-))

Så kom vi ind i 2014 og Oldfruen føler sig allerede bagud...:-))) .....ihvertfald med opdatering af bloggen....
 
Thu hej dagene går.....julen gik med familiebesøg, og straks derefter landede der er par arbejdsdage, som gik lige over i en fantastisk nytårsaftensdag, hvor jeg skulle ud og dømme rally for første gang.
 
En mega stor dag at starte sin dommerkarriere på og hvor det hele kørte på skinner......takket være den fantastiske stab af engagerede hjælpere, som stod bag rallyprøverne i SHS.

Langnæset....

Oldfruen har pådraget sig en omgang "langnæset".....tilsat en lidt "tung i bærret" effekt....
 
Ikke noget, jeg på nogen måde har bestilt - det kom ligesom af sig selv.....nærmest snigende :-)...og jeg har givet min hjemmelavede morgenjuice ekstra tilsætning af Ingefær og Rødbede de sidste par dage.......tilsat dobbelt op i mængde, så jeg har kunnet drikke friskpresset vitamin-bombe flere gange i løbet af dagen :-)))

Anders And vejr.....

Troede, at vinteren var på retur og udsigten til mildere temperaturer resten af vinteren var i sigte....men.....det ser ud til, at plusgraderne kun er på kort visit, og at vi får "vintervejr" igen i næste uge.
 
Gider ikke rigtig frost og sne mere....men set i forhold til morgenens "Anders And vejr" er alt næsten bedre :-)
 
Det plaskregnede, da jeg skulle på morgentur med Fragglerne, og da vejen var iskold, frøs regnen fluks til is.

Det føles godt i træningsmaven....

Vi har været på Rally-Championkursus hos Johanna idag......og hvilken formiddag :-)
 
Johanna startede med at informere om de nye ændringer i rallyprogrammet. Der har været dommermøde og nye regler er besluttet. Dejligt at få opdatering om de nye ting, og umiddelbart er der ikke revolutionerende ændringer....men f.eks. må springet nu gentages, de fristende ting i "fristende 8-tal" er væk i øvede klassen og lignende ændringer.
 

Thumbs up....

En hel lørdagshold-træningssession har præget dagen....:-)
 
Et Rally Expert/Championhold, efterfulgt af et "Think, plan, do" LP hold, og afslutning med mit skønne hvalpehold :-))))
 
Der er nu noget helt særligt ved at instruere de små hvalpe, og idag havde jeg medbragt min jule-festlige-træningshat, og gik på hilsetur blandt hvalpene med den på hovedet :-)
Der var ingen reaktion overhovedet :-))))
 
Hvalpene blev også udsat for "skudtræning", med knaldeffekter a la store bobleplast-stykker.

Liv og glade dage.....

En helt almindelig torsdag startede med en sædprøve på Cocky....og derfra gik turen videre til Dr. Dyr, for at få tjekke sædkvaliteten.
 
"Hold da helt op", sagde Hans Jørgen......"Det fåes ikke bedre"....:-)))))))
 
Derefter fik Kennelmor og Oldfruen lov til at kikke med i mikroskopet....og "Hold da helt op".....det kalder jeg "Liv og glade dage"..:-))))))))))))))))))
 
Sikken en aktivitet......og tænk sig..

Man skal høre meget....

Hvor er vi forskellige som hundemennesker....og heldigvis for det :-)
 
Nogen syntes, at det er helt fantastisk at brage ALT ud på Facebook...lige fra "Godmorgen, nu er jeg stået op", til "Godnat, nu går jeg i seng"..:-)
 
Fint med mig, men jeg har dog en vis grænse for, hvad jeg syntes der skal ud i den slags tomme medier.
 
Forleden til Rallyprøverne i Korsør, mødte jeg igen en hundeven fra facebook, som spurgte hvorfor jeg ikke havde tilmeldt Zcarlet men kun Cocky og Peia.

Overskudssøndag....

Det har været en totalt overskudssøndag......ihvertfald energimæssigt :-)
 
Startede med rengøring hjemme og strøg midt på formiddagen til Sorø og gjorde rent for Maria.......der nu har 16 dage tilbage til "Lillebror" bør dukke frem :-)))
 
Med bækkenbundsløsning og mange smerter, kniber det med at klare dansen med støvsugeren og svinge gulvvasken, så den del af rengøringsfesten tog Oldfruen sig af idag :-)

Princesse Peia og Prins Ib...

Oldfruen og Fragglerne har været til rallyprøve i Korsør idag.
 
Beagle Klubben var arrangør og det hele foregik i "Storebæltshallen", som jeg troede var en stor hal.....men det er det ikke.
Faktisk en lille og rigtig god hal, med super akkustik, godt lys og så var der lagt gummimåtter, der hvor rallyprøverne skulle foregå.
 
Dejligt underlag....ihvertfald for Oldfruen.....
Peia havde mærkeligt nok svært ved at stå fast på det.

En god lassiefigur.....

Tak for de mange bud på "Gæt en race".....fra gårsdagens blog :-)
 
Der er budt ind med 3 forskellige "racer", og de fleste er "rigtige".....:-)
 
Næsten alle har skrevet "Rough Collie"....og ja....det er korrekt....men alligevel......der er en enkelt - nemlig Anita Jakobsson - som præcis har angivet racen og skrevet "Cocky-Collie"....:-)))
 
Selvfølgelig skal jeg have en collie igen, og det skal være en collie, som er så tæt på Cocky og Peia's egenskaber som muligt.
SiteBuilder drevet af  Vistaprint