-
Min blog

Januar 2012

Udsalg og søndagssysler....

Søndagen gik med udsalg og besøg af "Madsen"..:-))) En rigtig herlig søndag..:-))) Lige så hurtigt, som man har tjent pengene sammen på december-overarbejde....lige så hurtigt er de brugt på en times shopping i det lokale indkøbscenter, som har lavet fælles skumle udsalgsplaner, og hvert år skyder udsalget igang første søndag i året, kl. 10:00 med 50 % på alle varer....:-)
 
Pyhhhhh....det er noget af en prøvelse for Oldfruens Dankort.

Nu er det jo mig der bestemmer her...

Oldfruen startede dagen med et kiropraktorbesøg...ren rutine.....for at holde en af mine lændehvirvler "igang", så den ikke låser sig fast.
 
Midt i "knækket" siger kiropraktoren...."Hvad gør man ved en hund der larmer ?"....

"Larmer !!!! ???....Hvad mener du med "larmer" ???"
 
"Ja, altså er totalt oppe at køre, når man kommer hjem eller når man skal gøre sig klar, til at tage den med ud på en gåtur.

Dejligt når man vinder :-)

Lidt konkurrence-Oldfrue er man vel.....og det er dejligt når man vinder :-)))
 
I dag "vandt" Lisa og jeg træningen på Hasselgaard fra formiddag klokken 10:00 og et par timer frem :-)....og vi vidste slet ikke at vi havde "vundet", før Annie...alias Fru Larsen og Tyste Tira, sammen med Majbritt og Lykkelige Louie stod i træningsdøren og signalerede..."I har taget vores tid....men skidt pyt...så kunne vi have været ude i bedre tid :-))"

Klik godbid...

En lørdag med udsigt til rengøring, rengøring og rengøring .........
 
Gider ikke rigtig den dagsorden, men det er en uundgåelig ingrediens på week'end niveau, når man er på job hele ugen....så jeg kastede mig ud i det fra formiddagen, og fik så den tanke undervejs, at jeg da kunne belønne mig selv efter hvert rengjort rum... og som tænkt.... så gjort...-)))
 
Efter rengøring af stuen gav jeg mig selv et klik og fik den godbid, at jeg måtte træne 5 minutters skuldertarget med Zcarlet :-)))

Det var næsten den uge...

Det var næsten den uge....
 
....imorgen venter så en dag i det jyske....og det er jo ikke at kimse af, hvis ellers vinden lader "lette høje køretøjer" passere broen uden problemer.
 
Apropos "den uge"....så har det været en typisk arbejdsuge....mandag med trætte fraggler, og efterfølgende Lyngholm-træning....tirsdag med friske fraggler og aftentur i måneskinnet.....onsdag med meget friske fraggler og aftentur i måneskinnet.

Fru Skraps Nytårstale...

Sidste mandag til træning hos Fru Skrap, blev vi alle videofilmet i de LP3 øvelser, som vi selv syntes er de sværeste.
 
Oldfruen og Zcarlet blev filmet i "Fri-ved-fod", "Stillingsskift", "Fællessit" og "Udlagte apporter" og meningen er, at hele træningsholdet sammen skal se og analysere de små filmklip i næste uge......men...
 
Da vi skulle træne igår aftes...hvor det var planen at træne på almindelig vis, startede Fru Skrap med at iføre sig sine "Elite-briller" og så hev hun ellers sin helt personlige Nytårstale frem til hver af os kursister.

Time out !

I bedste Ulrik stil, indførte Lisa en "time out" i vores Rally træning idag.
 
Sidste søndag, gik Peia den flotteste Rallybane i sit liv....som blev bedømt til 97 point....
 
I dag var der totalt nedtur...:-(
Oldfruen var forberedt, idet jeg trænede med Peia i Greve igår, imellem mine to "Think, Plan, Do" hold, og der viste Peia meget stressede takter, a la frustration over, at der ikke var belønning at hente fra lommen. Og....jeg stod fast.

Sidder og gnasker...

Lørdag aften...og Oldfruen sidder og gnasker chokolade !!!
 
CHOKOLADE !!!....En ingrediens, som er totalt bandlyst på Oldfrueplan (for at holde sig under de 60 kg), men som falder i god træningsjord, hvis man er mega sukkerkold efter 10 træningstimer på farten :-)))
 
Jeg kørte hjemmefra klokken 08:00 og var hjemme igen kl. 18:00....og i tiden derimellem blev der budt på skønne skønne kursister, som har RYKKET SIG SÅ MEGET, at det er en instruktørfryd at være observatør :-)))) Wow.

Linedans for ægtemænd...

Jan står altid først op....og imens han fodrer katte og gør sit morgentoilette, hygger Oldfruen med fragglerne på dyneplan :-) Dejligt at ligge og "vågne" og nyde dynen 5 minutter længere.
 
I morges hørte jeg de mærkeligste "slæbetrin" på køkkengulvet.....igen...og igen....og tænkte...."Gad vide om han er startet til Linedans?".....og lidt senere fik jeg tanken..."Bare ikke han har fået en klumpfod i nattens løb, siden det kniber så meget med at løfte benene på en helt almindelig torsdag".

5.000 lorte.....

Aftenturen blev noget våd....og pladret.....og som jeg tidligere har skrevet, så er det bælg ravende aftenmørkt ude på landet...så man sjosker bare derudaf i røjser og regntøj, og risikerer at træde i lidt af hvert :-))
 
Også hundelorte ...
Selvom jeg er fanatisk "opsamler", så er det i mørket umuligt at famle sig frem til, hvor fragglerne smider deres "affald", så hvis de sætter sig i grøfterabatten, så lader jeg det altså ligge.
SiteBuilder drevet af  Vistaprint