-
Min blog

Janar 2015

Fokus og parathed...

Oldfruen og fragglerne har været på 1. del af et rallykursus hos Johanna Allanach .....og vi kan da slet ikke vente på de sidste to kursus aftener, som i øvrigt først løber af stablen med 1 dato i februar måned og 1 dato i marts.

Hold da helt op, hvor var kurset sjovt og inspirerende. :-)

Aftenens tema var, "Er du konkurrence-klar", og gik f.eks. ud på at "alle førere med hunde stod klar, til at gå på rallybanen - men ingen af førerne vidste, hvem der blev kaldt frem og skulle gå nogle rallyskilte.

Halvvejs......

Oldfruens LP-træning sammen med Lisa startede op 18. oktober, og nu er vi ifølge tidsplanen halvvejs mod at skulle være LP-klar til forårets konkurrencer.

Pyhhh....jeg syntes vi mangler meget endnu, for at være prøveklar.....og dog....

Når jeg tænker tilbage på Malou's LP-2 niveau i oktober måned, manglede hun mega meget, og i skrivende stund er vi så langt, at nogle af øvelserne kun skal pudses af, mens andre øvelser skal bygges "lidt om".

Princesse Peia....:-)

Peia har mange navne......bl.a. "Princesse Peia", "Søster Stress", og "Peia Pigen".....og mon ikke det er udtryk for, at kært barn har mange navne ? :-)

Peia bliver 10 år i år, og jeg må stadig undres over hendes enorme træningsenergi - ikke mindst når jeg ser på, hvor meget.....eller nærmere hvor lidt..... andre konkurrencehunde i Peia's alder trænes.

Folk får nye hunde, og de "gamle" hunde må vige træningspladserne for de unge hunde.

Skulderklap til Oldfruen...

Så gik der lige en uge igen......og vi er kommet godt i gang i år 2015....

Mandag startede jeg nye træningshold op på Lyngholm Hundeskole - og alle pladser er som vanligt optaget...:-)

Lidt sjovt, at jeg nu har fået et par collies på mine hold - det har jeg ellers ikke haft før, men dejligt at have nogle colliefolk med til træningen.

Tirsdag gav vi den gas i "Team-Ringsted", hvor vi selvtrænede med de garvede rallytosser i Optimera regi. Der er bare SÅ meget fokus på træning og detaljer i den gruppe af selvtrænere, at man altid får noget med hjem fra aftenens træning :-)
SiteBuilder drevet af  Vistaprint