-
Min blog

Februar 2015

Hat og briller.....

Oldfruen var ude og dømme rallyprøver i søndags.......og da det var en dobbeltprøve, havde jeg mulighed for, selv at deltage i den prøve som den anden dommer dømte.

Det blev en lang og dejlig dag....:-)
 
"Lille" Malou skulle debutere i rally expertklassen og mine forventninger var ikke høje, da hun både i begynder- og øvedeklassen begge gange har fået IB (ikke bestået) ved den første prøve i disse klasser.

Mening med galskaben..:-)

I dag var der 2. kursus gang for konkurrencenørder hos Johanna.
Den kone finder på i en festlig grad, og det fantastiske er, at der er totalt mening med galskaben.

Der er kun undervisning en gang om måneden på dette kursus, og vi har en challenge til hver træningslektion.

Til i dag skulle vi gå en rallybane som vi selv havde lavet ud fra specifikke kriterier.....

Det eneste skilt der måtte være på banen var et "start".....og resten af skiltene på vores bane, skulle vi gå ud fra vores hukommelse.

Peia...10 måneder...:-)

Så er 2015 skudt i gang prøvemæssigt, og vi lagde ud i Sorø Hallerne både i går og i dag.

Kun Peia var tilmeldt i sin vanlige Championklasse og i går gik det nogenlunde.

I dag gik det helt op i Peia-hat-og-briller.....af flere årsager....:-)

For det første skulle Peia åbne championballet, og som sædvanlig, når hun skal hurtigt på, har hun ikke fået brugt nok krudt inden hun skal præstere, og så tilbyder hun alverdens ting midt i prøven.

120 sekunders challenge...

Vi er tilmeldt det sjoveste Rallykursus hos Johanna :-)

Vi har træning en gang om måneden og niveauet er Expert/championklasse.

Egentlig er det Malou som er tilmeldt, for at finde ud af om vi er klar til Expertklassen, og den "detalje" har vi for længst besluttet os for at kaste over højre skulder, og nu satser vi på expertskiltene i 2015.

Til hver træningsgang er der dømt "challenge" af den sjove slags.

Til på torsdag skal vi lave en rallybane - uden skilte - som vi skal gå ud fra vores hukommelse.

Sikken en gaveregn....

Det har været en vild week'end og godt der har været en fri-mandag i den anden ende, så vi kunne nå at lande ordentligt.

Lørdag var vi på lassietur om formiddagen og til børnebørn fødselsdag om eftermiddagen.

Lørdag aften blev brugt til forberedelse - læs soignering af Peia - forud for søndagens lange tur til Voldum i Nordjylland.

Turen blev tilmed krydret af spænding om, hvorvidt vi kunne komme over Storebæltsbroen søndag morgen, da det blæste ret meget.

Lassietur...:-)

Der var Lassietur i dag......og med vejrskiftet fra sne og frost til sjap og tø, rendte vi ind i en blanding af mudder og sne/isglat underlag.

Selvom vi havde varierende underlag blev det en super dejlig Lassietur som strakte sig over ca. 6 km.....og når man er klædt på til lidt af hvert dansk klima, kan lidt smat og pladder ikke komme bag på en rigtig lassieejer :-)

Efter turen smuttede jeg lige til 2 x børnebørn fødselsdag om eftermiddagen, imens Oldfruen og fragglerne sov formiddagsturen ud hjemme hos Jan, som stadig døjer med en ordentlig omgang snotnæse.

Skidt med prisen....

Det er dejligt med vintervejr - bare kun i små doser :-)

Nu syntes jeg vi har fået nok for denne omgang, og den offentlige snerydning på bøh-landet er ikke noget der prioriteres højt i vores kommune. Måske prioriteres den slet ikke, for det tager en krig at komme rundt på de små veje, som ikke bliver ryddet.

Oldfruen har reddet sig et par feriedage her først på ugen, og hvor heldig kan man være, når vejret bare ikke er det bedste at køre ud i.
SiteBuilder drevet af  Vistaprint