-
Min blog

Februar 2014

Nattecirkus

Syntes ikke der var noget "løbetidsmæssigt" at mærke på Malou hele den første uge, men i denne uge hvor hun er højløbsk, virker hun lidt "ked af det", sådan lidt nedstemt og det går mega langsomt med at få spist sin mad.
 
Onsdag til træning var hun noget under middel i præstation :-)
Som om hun ikke kunne koncentrere sig om det vi skulle lave. Johanna sagde....."Hun virker, som om hun syntes det er svært" og derfor laver hun overspringshandlinger.

Træningshal...:-)

Så lykkedes det at finde en træningshal indenfor overskuelig afstand...:-)

Vi er nogle stykker, der gerne vil træne rally sammen, så vi har kikket os omkring efter et egnet træningssted, hvor vi kan træne sammen på "selvtræningsbasis".

Birgitte Rønsner har fantastiske kontakter og vi har nu fået eminente træningsforhold på en trælast i Ringsted.

Indendørs har vi en kæmpe lagerhal, med lange brede køregange, mega god belysning og god akustik .

M&M's...:-))

Mads og Mark har holdt fødselsdag i dag.....en fælles gavefest, da de har fødselsdag tæt på hinanden.

Mark fyldte 1 år primo februar og Mads fylder 3 år primo marts :-))

Vi har i dag været inviteret til det store morgenbord, garneret med en mega lagkage, som skulle indtages midt på formiddagen :-)

Oldfruen var allerede mæt efter morgenkaffen med diverse hvide brød arter, samt bonuslækkerier a la luksus thebirkes fra konditoriet i Sorø.

Løbetid..... :-)

Tid er en forunderlig faktor :-)

Tiden går og Malou "løber" ....:-) Hvis jeg prøver at forholde mig til tiden lige nu, så syntes jeg, at det er mig, der løber og at "tiden går", bl.a. med at Malou er i løbetid.:-)

Denne uges tid er gået med, at jeg mandag og tirsdag aften har læst korrektur på årets første udgivelse af Colliebladet sammen med Winnie West Ørngreen.......aftener, hvor vi har arbejdet igennem, for at være "forud" mht.

Tak Cocky.......:-)

Søndagen har været i lassiernes tegn.

Atter har vi været på Lassietur........gåture arrangeret for opdræt fraKennel Lassie.

Vi skiftes til at arrangere turene og konceptet er, at ”dem der arrangerer turen planlægger ruten og bager en kage”.

Alle andre møder bare op med hunde og kaffe til eget forbrug.

Genialt koncept……..nemt, ”kom som du er” og uden de store forberedelser.

Vi kommer vidt omkring i det danske landskab og i dag var turen planlagt at kennelmor selv, hvor vi skulle på en 1½ times gåtur i skoven ved Sorø.

Formiddagsflæsk....:-)

Malou har aldrig frivilligt ville springe ind i Oldfruens bil, en idé hun fik fra lille og det er jo forståeligt nok, så meget køresyg, som hun var det første ½ år.

Hvorfor springe ind i bilen, når man ved, at der bliver man dårlig med kvalme og opkast.

Jeg har ikke gjort det store ud af at lære Malou at springe ind i bilen, har bare løftet hendes forpoter op på kanten af bilen og så løftet bagdelen op bagefter, og så var hun jo inde i bilen.

Vasketøjet har hængt ude.....


Skøn fredagsfridag…..:-)

……hvor Oldfruen har haft fri, hygget med fragglerne og hvor vasketøjet har hængt ude og blevet helt tørt inden det skulle ind igen.

Duften af nyvasket tøj der har tørret udenfor er fantastisk……..og den friske vind og høj blå himmel, som det har været i dag, må da være et lille bitte tegn på at foråret er på vej ?

Det har været en dejlig dag, hvor fragglerne har gnasket kødben, Oldfruen træningsmæssigt har arbejdet med ”LP1-øvelser” med Malou og Peia fik træning i ”Dobbelt spring med ro på” og ”Gå hen og læg dig” på rallyplan.

Det lysner.....

Det lysner…..og hvor er det bare skønt, at dagen nu er tiltaget med 2½ time.

Om morgenen er det stadig mørkt, når vi går morgentur – men til fyraften kan jeg nu nå hjem og gå fraggeltur i dagslys. Det er en fantastisk fornemmelse, når man i et par måneder på hverdage stort set kun har været udenfor i mørke.

Apropos hverdage….så er Oldfruen blevet ”pålagt” at holde sin manglende ferie, og da jeg som bekendt aldrig nåede at holde sommerferie i 2013, er der stadig en del dage på feriekontoen.

Frikadelleeffekten....:-)

Trænede med Lisa og Speedy i går, og Lisa havde et hav af hjemmelavede godbidder med.

Især Peia lod sig friste af de lækre sager, som Lisa havde i hænderne, og jeg fik senere på eftermiddagen opskriften på mail og straks måtte de prøvebages..:-)

Super nemme at lave og derefter direkte i fryseren i portionspakninger.

Vi har altid to timer til rådighed, når vi træner sammen  og det er primært LP øvelser vi arbejder med.

Det rykker...:-)

Oldfruen nåede jo aldrig at holde sommerferie, og det ”hævner” sig nu, ved at jeg skal holde en masse ferie de næste par måneder, så vi har lagt ud med 4 dages ferie i denne uge.

Ferien bruges på at være hjemme i  forbindelse med, at vi har håndværkere til at færdiggøre vores kommende 1. sal, så det er jo dejligt nok.

Men.....en rutinemæssig tur til kiropraktoren i dag, endte som en overdimensioneret mentaltest af fraggler.
SiteBuilder drevet af  Vistaprint