-
Min blog

Februar 2013

Pave Peia og Prins Paddehat....

Sad og nussede Peia ved aftensbordet, og pludselig udbryder Jan et eller andet med ......"Pave....Peia....grå..."
 
Måtte lige bede ham gentage sin sætning og modtog ordlyden,..."Hun ligner paven...hun er snart lige så grå"....
 
Manden har ret......Peia er ved at konvertere til uautoriseret blue merle.....og skidt med, at farven på et tidspunkt bliver en pave værdig..:-))) .....for......aktivitetsmæssigt følger Peia ikke paven.

Skarpe billeder.......

Endelig.....:-))...nu kører det igen....Oldfruens store kamera :-)))
 
Havde næsten glemt, hvor skarpe billederne bliver i forhold til det lille lommekamera :-))
 
Den erfarne bloglæser husker måske, at jeg havde mistet batteriopladeren til det store kamera, og at jeg bestilte en ny på nettet og flere uger efter, fik leveret en gang ubrugeligt plastskrammel med Hong Kong post.
 
Måtte bide i det dyre "Olympusæble" og bestilte derefter den originale vare i en gedigen dansk fotoforretning.

Nemme baner......

Igår var der dømt "Instruktørdag".....og dagen startede med mit Rally Expert/championhold.
Banen jeg havde lavet, var en andelse tricky og flere kursister mente, at det var helt ud i rallyhampen, med så svær en bane......for den slags ville man aldrig møde til en rigtig prøve.
 
Hmmmmm....og hvordan kan man så vide sig sikker på det ? Jeg mener.....alle skilte kan stort set kombineres på alle mulige måder, så helt umuligt med min skiltekombination er det vist ikke :-)))

Det er ikke svært.....

Lisa er en af dem, jeg virkelig nyder at træne sammen med, og i denne vintersæson træner vi atter fast sammen en gang om ugen.
 
Vi træner 2 timer i træk, kun afbrudt af en kaffetår midt i det hele, og kaffetiden bruges til at finde på nye svære "rallyskilte-kombinationer"...:-)))
 
Igår fandt Lisa på en nærmest "umulig" rallykombination....noget med "spring, sideskift, bakke væk fra fører lige ind i et fristende 8-tal, bakke baglæns, tyskervending og mere til, og til stor overraskelse gik det nemt da vi afprøvede øvelserne.

Som sagt så træningsgjort......

Morgentræningen er nu skudt igang, og de sidste to morgener har jeg afholdt min "5-minuters træning" med fragglerne.
 
Solen står pt. op lige omkring kl. 06:30, hvilket betyder, at man kan færdes udendørs uden pandelampe......så jeg besluttede i går morges, at så må der også være lys nok til at træne :-)))
 
Som sagt så træningsgjort.....og fragglerne nød det :-)))
 
5 minutter er lige præcis den tid det tager, at træne et par enkelte rallymomenter.

Blir' det til noget ???

Syntes vintertræningen er sat lidt på nedsat blus, men måske er det fordi, jeg "tuller" træningsmæssigt alene rundt en del af tiden.
 
Ved nærmere træningseftertanke, bliver det til træning mandag, onsdag og hver anden lørdag, så helt på nødblus er det bestemt ikke :-)
 
Bruger vinteren til at ændre på noget af den tilbudsadfærd, som Peia har det med at gøre i, når vi går rallybaner.....

Udendørsaktivitet....

Igår var der atter dømt "mormordag" og fragglerne tog turen med til børnepasningen.
 
Snevejret indbyder bestemt til udendørsaktivitet, især når det ikke er mange minusgrader, og vi fik da også brændt noget energi af udendørs og endte med friske røde kinder :-)
 
Mads skulle gå med Peia, og Oldfruen skulle så gå med Cocky......men det blev ikke til ret meget fører-Mads af Peia, for knægten smed snoren i sneen i forvisning om, at Peia da gik lige så godt, uden at han "styrede".

Mormor dag........

14. februar er Valentines dag.....en dag, som jeg tillægger de unge mennesker at fejre :-)) Gamle damer som Oldfruen, har endnu ikke fattet konceptet, udover at jeg har bemærket, at blomster er ekstra dyre på denne dato.
 
Syntes hellere, at vi skal kalde dagen idag for "Mormor dag"..:-)))))
 
Jeg har taget to feriedage i denne uge....og det føles "helt forkert", at holde fri uden at skulle bruge tiden på tandoperationer, kontrolbesøg, eller andre "praktiske nødvendige gøremål".

Problemregning....

Da Oldfruen gik i skole, var der noget der hed "problemregning".......regning som omhandlede løsning af praktiske opgaver a la, "Du har 3 æbler, og du giver det flotteste til din regnelærer. Hvor mange æbler har du så tilbage ?"
 
Tror slet ikke den slags regning eksisterer mere.....men på dagens aftentur med fragglerne, følte jeg, at jeg blev sat tilbage til min skoletids regnetimer.....:-)
 
På lufteturen var Cocky og Peia på potten hver 1 gang = 2 lorteposer i Oldfruens lomme.

Kinøjserdreng...

Mormors lille nye babypus har i disse dage besluttet sig for, at tage forvandling til kinøjserdreng........en lidt uigennemtænkt procedure, når der ikke er kineserblod i knægtens gener.
 
Den lille familie ræser ud og ind af sygehuset, for at få lavet tests for gulsot på knægten, og her på 3. dagen er "det ikke sjovt" længere.
 
Dagens tal viste dog, at det formentlig er toppet og at situationen bør gå "fremad" fra nu af.
SiteBuilder drevet af  Vistaprint