-
Min blog

Februar 2012

Det lysner....

Nu er det ganske vist - det lysner gevaldigt både morgen og aften.
I tal er det noget der ligner 1 3/4 time om morgenen og næsten 2 timer om eftermiddagen....og det kan mærkes på Oldfrueplan :-)
 
Om morgenen kan jeg nu se at samle fragglernes lorter sammen inden jeg skal afsted på job, og om eftermiddagen er det helt lyst, når det er fyraften :-))))
 
Det varer lidt, inden det er lyst nok til aftentræning udendørs, så indtil da fortsætter vi med indendørstræningen i diverse træningshaller.

Goddag og farvel...

Da vi igår var igang med at nedlægge et stykke af vores høje mirabellehegn kom et par af naboerne forbi, og en af dem fortalte, at han venter ny hvalp i næste uge :-)))
 
Ny hvalp hos ham betyder også, at han har sagt farvel til sin "gamle labrador" på næsten 9 år,....og det var gået tjep.
"King" kunne i juledagene pludselig ikke spise sin mad mere....det vil sige, "jo" det kunne han, men det tog over ½ time at få portionen ned !

Princesse Skvulp....

Stakkels Peia.....hun har givet den som "Princesse Skvulp" i dag.....
 
Jeg lagde godt mærke til, at hun var noget mat til morgen.....og det slog igennem, da der blev lanceret "formiddags søgeleg i haven", for Peia ønskede ikke være med !!!!
 
PEIA...!!!! Peia der er SÅ SULTEN KONSTANT......Peia der går gennem ild og vand for at tigge sig til en godbid......men nej ikke idag :-(((( Ørerne hang, halen hang....hun lignede en gammel grå colliedame :-((((

Bowl de Luxe...

Oldfruen har soldet idag.....jeg har nemlig købt ny opvaskemaskine :-)))
 
Afprøvede den nye balje her til aften og den fungerer ok....faktisk præcis lige så godt, som den jeg netop har kasseret :-)))
En balje er vel en balje ???
 
Men nej....for da jeg vendte bunden i vejret på den nye opvaskebalje efter 1. gangs brug, stod der "Bowl de Luxe"...:-))))
Halløjsa :-)))) Så fik jeg alligevel noget for de ekstra 50%, som jeg lagde oven i prisen på en "almindelig opvaskebalje" til en 10'er, for at få en ny smart sag med pinkfarvede håndtag og hældetud midt på baljen :-))))

420 kr. lettere....

Lp-prøven i lørdags kostede 420 kr. og jeg har hørt flere fortællinger om nogen, som efterfølgende har været "rystet over", at jeg gav "så mange penge for ingenting"......
Tænk sig....jeg forsøgte ikke engang at redde "æren" !!!!...
 
Næ...:-)))))...og det er nok det, der skiller mig fra en del andre...:-)))
 
Jeg har ikke behov for at gøre en "flot figur" og prøve at redde en kikses prøve i land i håb om, at ingen nogensinde opdager, at det var en "skod dag".

Spøgelser i Sorø...

Zcarlet har været til sin første LP3 prøve i Sorø Hallerne....og jeg skal lige love for, at der gik "spøgelsesøvelse" i vores performance :-)))
 
Da vi ankom til hallen var Zcarlet.....mod forventning....meget skeptisk....og opførte sig yderste underligt....men da hun tidligere har lavet nogle af sine flotteste resultater i den hal, så hæftede jeg mig ikke yderligere ved det....!
 
Men.....det skulle jeg have gjort ! :-((
 
Kæft.

Lassies Lambi...

Det er mange år siden, jeg har været så forkølet, med dertilhørende følgesygdomme....a la hovedpine, ondt i ørerne, slim i lungerne, snot og host..... og jeg skal give dig......
 
Hver aften når jeg går til køjs tænker jeg,..."Imorgen er det bedre"....men endnu har jeg ikke helt besluttet mig for "at overleve" (læs: i bedring).....men det må da for pokker komme inden længe...
 
Uanset tilstanden, så har jeg været på job alle dage, for man kan jo ikke bare lade "klienterne gå forgæves".

Bernerleg.....

Det går stille og roligt fremad med "bekæmpelsen" af Zcarlets "Berner-skræk".....og i mandags blev hun på et hvalpehold sluppet løs til fri leg med "alle de små"..:-)
 
Helt bevidst :-)))
 
Der er nemlig en berner sennen hvalp på hvalpeholdet.....en sød bavian på godt 5 måneder, og størrelsesmæssigt samme højde som Zcarlet.
 
Det gik forrygende......og de fik taget nogle hastige løbeture sammen med et par border-krudtugler, som også er på hvalpeholdet :-)

Så tror da pokker.....

Oldfruen har haft en enkelt feriedag i dag.....oven i købet tilsat en ordentlig gang snot i Oldfruebærret....så på det praktiske plan, er det ikke så meget vi har nået...
 
Nåede dog vores nye træningshal i Torkilstrup for 2 timers fraggeltræning, og den første ½-time fik jeg hjælp af Birgitte Brüel og Elisabeth Reinholdt med hensyn til "Zatanens" fællesdæk....eller mangel på samme.
Udfordringen er...

Grey Hound eller border collie med schæferkrop..?

Lisa og Oldfruen var til første træningssession i den nye Torkilstruphal i dag.
 
Porten til hallen stod åben da vi kom, og vi mente det ville blive en anelse køligt at træne for "åbne døre", så vi forsøgte os som elektrikere, a la "vi kan nok finde ud af at lukke en elektronisk styret port"....men det kunne vi ikke,...:-)))...og midt i det hele stod matrikelejeren i døren og guidede os mht. automatisk udendørsbelysning a la indendørs halblus på loftlamper :-)
SiteBuilder drevet af  Vistaprint