-
Min blog

December 2016

Årets sidste dag....:-)

Årets sidste dag....31. december, og traditionen tro Rallyprøver i SHS :-)

Malou blev tilmeldt for læææænnnggge siden, i håb om, at hun ville være på toppen i december måned, og det var hun :-)

Dagens første prøve var hos dommer Lone Sommer, som havde lavet en prøve med en super Malou start. Ikke for mange sitter på de første skilte, og så var vi ligesom i gang, og det fastholdt vi til skilt nr. 18 :-)

Ærespladsen var svær pga.

Kalenderpakker - sidste etape...

20. december - fik jeg hele 3 flotte rosetter med hjem fra juleafslutningen hos Anja/Johanna. Vi har vildt mange til afslutning, og hver fører kunne max. stille op 3 gange i løbet af aftenen.
Oldfruen havde valgt - Rally begynder med Chili, Rally Expert med Malou og Færdighedsprøve 1 med Chili.
Vi fik rosetter med hjem i alle dicipliner - totalt overraskende.

Sødeste vidunderlig glade Malou gik som en drøm - vi fik 95 point (med en ommer) og hun var SÅ glad at det føltes helt ubeskriveligt.

Kalendergaver fortsat.....

Kalendergaver fortsat....

7. december – fik jeg hul på al den snot, som sad i bærret fra forkølelsen som startede 1. december. Dejligt at kunne fornemme at ”jeg overlever nok alligevel”.

8. december – fik jeg gode træningsfif af Johanna mht. Chili’s ”manglende evner” til at gå fri ved fod med line på. Snoren kobler hun helt klart med, ”jeg har fri og nu går vi en tur”. Så aftalen var ”træningslejr”, med x-antal skridt uden snor – uden belønninger, og derefter x-antal skridt med snor – med belønninger.

Kalendergaver....

Så er vi kommet ind i december måned og Oldfruen er kommet godt fra start med åbning af sin julekalender de første dage.

1. december – fik jeg et "gavekort" fra Region Sjælland til en scanning for ”knogleskørhed”. En rigtig god ide at blive tjekket på forebyggende basis, sagde min læge, da jeg oplyste at min mor har sygdommen og min mormor også havde den. Den scanning indløser vi så i det nye år.

2. december – fik jeg fornøjelsen af at hente Jan lettere medicineret fra en julefrokost ud på natten.
SiteBuilder drevet af  Vistaprint