-
Min blog

December 2015

Godt Nytår....

Året 2015 rinder ud om få timer og hvilket år :-)

Det var Oldfrueåret, hvor jeg opdagede, at Malou ikke lader sig turbotræne på samme måde, som jeg har kunnet træne med Peia, og også året hvor jeg opdagede, hvordan man træner med en tænksom lille Malou-hund :-)

Malou har været til omkring 16-18 rallyexpertprøver og vi har ikke opnået et eneste "certifikat" - hvilket fortæller mig, at vi kom alt for hurtigt op i expertklassen.

Lassietur for vandrotter.....

Det er blevet en tradition at kennelmor inviterer på en af de berømte Lassieture en af de sidste dage i december.

Så får vi gået en rask tur i den friske luft og vi får ønsket hinanden et Godt Nytår.

I år gik turen til en af skovene omkring Sorø, og luften var ikke bare frisk - den var også våd.
Det var nu intet i forhold til underlaget - som nærmest var "sø-agtigt" flere steder, så turen blev noget af en Lassietur for vandrotter :-)

Glædelig jul...:-)

Så nåede vi den 24. december og endnu engang syder stegen i ovnen, kirsebærsaucen står klar og gaverne bugner under træet.

Det er lidt hyggeligt, men når alt kommer til alt, så er det jo egentlig hverdagene som er de bedste.

Hverdagene med arbejde, hundetræning, og de vanlige sysler. Tror jeg passer ret godt ind i sangen ”jeg holder af hverdagen”.

Apropos sang og musik, så var vi til den store træningsjuleafslutning i Ringsted i onsdags og der var rigtig mange ekvipager og forskellige konkurrenceklasser som man kunne deltage i.

Julefred.....

Så er det lige før at julefreden har sænket sig :-)

I dag var der "gavebytning" i Oldfruefamilien, hvor vi mødtes til æbleskiver, gløgg, guf og dejlige forventningsfulde børnebørn.

Lykken er, at se ungernes forventningsfulde blikke og da Mads (4 år) blev mødt med spørgsmålet om han glædede sig til julen, var svaret - med store dådyrøjne - "Jeg kan altså ikke vente".

Så er man altså "mormorblød" og der strøg hurtigt et par små pakker op af tasken til drengenes store søndagsglæde.

En stille uge....

En næsten stille uge er gået - forstået på den måde, at der for Oldfruen ikke har været aftener, hvor vi efter fyraften har skullet afsted til træningen eller andre aktiviteter.
Træningsmæssigt har vi alligevel ikke ligget på den fraggellade side, for hver aften - i udendørs belysningens skær - har vi trænet "positioner" og tricks mod FP2 i februar.

Positionerne går det stille og roligt fremad med, og i skrivende stund indtager begge fraggler P2 på verbal kommando alias "ind front".

"Hele pakken".....

I sidste uge var vi til tricks-kursus hos Anja, og hun startede - og sluttede - aftenen med at sige...."og så skal I alle sammen til Færdighedsprøve hos mig, næste gang vi ses til træning".

"Næste gang" er den 4. februar, så der er god tid til at træne, og selv om jeg ikke havde planer om at skulle stille til officielle Færdighedsprøver lige med det samme, så besluttede jeg mig til at tage "for sjov træningsprøven" alvorligt.

Afslutningernes tid....

Det er afslutningernes tid - både trænings- og holdmæssigt, og inden vi ser os om slutter året 2015 også.

Sidste onsdag var der holdafslutning for mine rallyhold på Tuse Næs, hvor der var "rigtige prøver" med rosetter og præmier og "Oldfruens svinestreg" var et ekstra lille konkurrenceindslag.

I går linedansede vi sæsonen ud med et brag af en danseaften for alle klubbens medlemmer. Det hele blev krydret med pakkeleg, et overdådigt bord med alverdens lækkerier, gløgg og æbleskiver, og juletræ - naturligvis.

En hel dag uden planer....

Det er meget længe siden, at Oldfruen har tilladt sig selv, at holde en hel dag uden nogen planer.

Det blev så i dag og hvilken herlig dag.

Startede med en lang gåtur sammen med kennelmor i Sorø og omegn.
En frisk tur i det smukke landskab omkring Sorø sø.

Bagefter kørte vi hjem til Winnie, hvor vi over en kande kaffe og hjemmebagte boller, brugte eftermiddagen på at se gamle optagelser af HTM.

Nå ja, gamle og gamle, men det var i hvert fald fra 2008 og 2009, hvor Winnie selv deltog i diciplinerne HTM1 og FS1.
SiteBuilder drevet af  Vistaprint