-
Min blog

December 2012

Årets sidste dag...

Årets sidste dag bød på officielle Rallyprøver i Køge...og hvilken dag...:-)))
 
Det er længe siden Oldfruen har været så glad.......når man kikker på det hunderesultatmæssige niveau.....og jeg var nærmest lykkelig, da jeg kom ud af banen med Cocky.....:-)))
 
Cocky.....min altid snusende, tævefikserede og "jeg skal pisse allevegne" dreng, har bare flyttet sig SÅ MEGET træningsmæssigt, siden jeg startede med at træne målrettet med ham for et par måneder siden, og han var SÅ TÆNDT, GLAD og Oldfrue fikseret til dagens prøve, som aldrig før.

Oldfruens umulige hanhund....

Oldfruens umulige hanhund...og hans søster gjorde det flot idag..:-)))
 
Vi har været til officielle Rallyprøver i Tune, og både Cocky og Peia forlod banen med 93 point på bogen......:-))))
 
Peia åbnede Championballet og gik noget bedre på højre side end hun plejer, og oldfruen kunne holde et pænt almindelig gangtempo....uden gakkede håndtegn og uden at Peia kartede fra venstre til højre side og tilbage igen, udenfor de planlagte skift :-)

...og vinderne er...:-)))

Så er det lige før der er gået et år....og Oldfruens 2012 fraggel-quiz har nået sin afgørelse...:-)
 
Quizzen bestod af 20 spørgsmål, som kunne besvares med enten "ja"...eller "nej"....og selvom der er 50% chance i hvert spørgsmål, så er det ikke helt let at ramme plet i alle spørgsmål :-))
 
Året er gået, og der rykkes ikke ved resultaterne de sidste dage af året...så....vinderne af 2012 Quiz for fraggeltosser er:

Dag 2 på "Savannen"...:-))

Vi startede dag 2 på "Stenlille-Savannen" med at læsse en trailerfuld brænde, og startede derefter flishuggeren op.....:-)

Kæft den larmer....maskinen.....men den æder grenene med en glubende appetit, så vi monterede diverse høreværn og stoppede konstant i næbbet på maskinen i godt 4½ time ....og så var kvasbunken fra kæmpetræet omsat i den skønneste flis, lige til at sprede ud i haven :-)))).
 
Oldfruen indrømmer, at vi er noget "brugte" i arme, ben og rygstykker, efter to dages fysisk hårdt og uvant arbejde.

Den bedste jul i fraggelmands minde..:-)))

Det har indtil videre været den bedste jul i fraggelsmands minde :-))))
 
Juleaftensdag brugte vi til hygge med Oldfruens søskende og forældre med hvid gløgg og pakkespil :-)) Utroligt som folk kan komme op i stress niveau, når der er tid og pakker på spil..:-)))
 
Juleaften var hele familien samlet hos Maria og Morten og sikken en julefest :-))))) Masser af mad, hygge og flotte gaver..:-)))
 
Juledag fortsatte de fleste af os festen i Stenlille og nedlagde et stort "tre-benet" lindetræ med taktikken reb og kloge observationer :-)

Nu er det jul.....

Beklager, at jeg er lidt langsom til at få opdateret bloggen, men der sker bare så meget, at Oldfruen ikke har tid til at gå på blogopdateringen :-)
 
Igår var det første juleferiedag og også legestue a la Lassiehygge, efterfulgt af nørd-rallytræning i Køge.
 
Nørder er nørder :-))).....uforbedrelige tosser, der træner uanset dato og tidspunkt.:-)))
 
Vi havde en herlig eftermiddag med fokus på RallyChampionbane-niveau.

Glædelig jul....

Kalenderen er nået til den 20. december...... Oldfruen er nået ca. halvvejs....og vores kalenderlys er nået til den 4. december :-))
 
De foregående år har jeg ærgret mig over kvaliteten af de indkøbte kalenderlys......bl.a. fordi lyset løb og osede mere end det brændte...så i år købte jeg et topkvalitets kalenderlys, uden den megen farveprint-pragt :-))))
 
Godt så..:-))))...og pludselig hævner købet sig indenom.

Uge 3......

"Traditionen tro", er vi igang med kvartalets ormekur på begge fraggler.
 
Jeg tager mig selv i det hver gang nu ......kan efterhånden aflæse alle symptomerne og alle reaktionerne på ormekurene eller mangel på samme, både før og efter behandlingen.
 
Når Peia begynder at få det skidt, altså når hun har behov for en 4-ugers ormekur, bliver hendes øjne små og sammen knebne, samtidig har hun "grå geleklatter" i øjenkrogene, som jeg fjerner flere gange hver dag.

Herlig Lassietur.....:-))))

Vejret artede sig fra den uvurderlige side fra morgenstunden.......men alligevel blev den årlige Lassie-juletur gennemført...:-))))
 
Det var en skøn tur......i masser af sne.....og over 7 km skovstrækning.....:-))))
 
Cocky var totalt overgearet da turen startede....men energien dæmpedes dog noget undervejs.

Peia har et temperament, der tager tingene mere afslappet, men hun var faktisk mere træt end Cocky ved turens afslutning....og resten af dagen har hun stort set sovet turen ud.

Berømt eller berygtet......

Næsten sidste fredag inden juleaften.....og også kun næsten.....men det var ihvertfald tid til at få shoppet de sidste julegaver efter fyraften....
 
Handlede et par stykker i Holbæk City ......og på vejen hjem skulle der lige et par mere i julekurven i lokalområdet.
 
Der står Oldfruen så....i en kludebutik....og efter at have købt gaven, fået den pakket ind og betalt, var jeg på vej ud af shoppen...:-)
 
Når næsten døren, da ekspeditricen siger.
SiteBuilder drevet af  Vistaprint