-
Min blog

August 2016

Farvel baby.....

Om et par dage fylder Chili 6 måneder og rykker sig dermed fra baby til hvalp - i hvert fald udstillingsmæssigt.

Utroligt som tiden går og alligevel syntes jeg, at der er lang tid til Chili kan deltage i noget som helst - sådan officielt - udover udstilling. 

Det er ved at være tid til, at jeg skal beslutte, hvilke dicipliner der officielt skal lægges ud med for den unge frøken og jeg må erkende, at det er svært at beslutte sig.

Vi er nu færdige med Foundation 1 og 2 hos Johanna og der er masser at træne på, hvis alle øvelser skal generaliseres og trænes i alle retninger og med ryggen til, siden til, osv.

HTMF....:-)

I går fik vi titlen....HTMF......og vi er Malou og Oldfruen :-)

Vi har trænet SÅ målrettet mod denne prøve, at al anden træning har været sat på stand by og jeg kunne mærke op til prøven, at vi vist ikke kunne bliver mere klar.

Men alt kan jo ske sådan en dag, og da Malou er meget sensitiv og påvirkelig, var jeg på ingen måde sikker på, at vi kunne bestå.

Lidt modstridende at føle, at man ikke kan blive mere klar og alligevel usikker på, om man kan bestå.

Aften gåtur....

Bum....og det var så den uge....næsten :-)Tilbage på job i mandags efter ferie - og som vanligt - totalt kaos fordi man har været væk i 14 dage. Pyhhhhhh.....syntes ikke det er specielt fantastisk.

Udover den jobmæssige situation, så var der mandag - træning med Chili-loppen, tirsdag - linedans for den gamle Oldfrue og korrekturlæsning af det kommende Collieblad til lidt for lang tid ud på aftenen, onsdag - ringtræning med Chili og igen korrekturlæsning til sen aften.

Babytænder....

Tiden går så hurtigt, og om et par dage er ferien slut.

Det er - og har været - nogle skønne fridage, ikke mindst HTM campen i sidste uge i Jylland. :-)

Malou var i løbetid, så det var ikke så meget træning hun fik, da vi ville vise hensyn overfor de observante hanhunde. Til gengæld fik hun al opmærksomhed fra Oldfruen, når der var træning udendørs.

Søndag var der skue i Dansk Collie Klub på Hvidsten Kro og vi var med - altså Oldfruen og Chili.

Kim Larsen igen igen....

Skrev faktisk et helt blogindlæg i går aftes, men da jeg skulle lægge dagens billede på røg den mobile netforbindelse et øjeblik, og vupti så var det skreve væk.
Oldfruen blev lidt ”øv” og så gik vi til køjs uden at skrive det om.

I dag skriver jeg først i et word dokument og så må teksten kopieres over i bloggen, når det er skrevet færdig. Livrem og blogseler :-)

Nå men til dagens blog.

Vi er på HTM træningscamp og hvilken camp.
SiteBuilder drevet af  Vistaprint