-
Min blog

August 2014

Det var den week'end....

Det var den week'end......som var dejlig lang, fordi der var en fredag inkluderet og også lang fordi den har været rig på oplevelser :-)

Turen hjemover gik via en afstikker til Bogense, som ikke var særlig turist interessant på en regnvåd søndag formiddag. Byen virkede nærmest som om alle lå og sov til langt op ad formiddagen, og kun hist og pist mødte vi nogen som var ude i den friske luft.

Til gengæld kunne enhver turist nok komme op at køre, over at skulle køre med 10 km i timen på E20 motorvejen, fordi der var Rasmus Seebach koncert i Nyborg, og det trak åbenbart køretøjer fra hele Fyn, som skulle af samme rute som os, der skulle hjem fra DM.

DM i rally....

Hele denne week'end er Oldfruen og fragglerne smuttet til Ribe, for at deltage i DM i rally, som i år afholdes i Vamdrup.

Lisa og Speedy er naturligvis med, og selv om turens hovedformål er DM, så får vi undervejs set en masse seværdigheder, og ingen af os kan få armene ned over Ribe og omegn :-)
Det er dog den mest fantastiske by og man kan gå i timevis og betragte de gamle huse som går helt tilbage til 1500-tallet :-)

Selve DM blev afholdt i dag lørdag, og det blev en lang dag i plask øs regnvejr, men også solskin ind imellem.

2. dags gilde...:-)

Endnu en uge med fuld skrue.....og i går var der "2. dags gilde" på Savannen i Stenlille :-)

Det var en dejlig hyggeaften sammen med alle Lassierne, som var med til sidste week'end's udstilling i Sverige, og vi brugte aftenen på, at snakke om "Lassie præmieringer, hårlag og hundetræning"....og det hele blev fejret med champagne, kaffe, kage, og masser af guf til hundene :-)

Det varer vist længe, før vi får udstillingsarmene helt ned igen :-)

Ups and downs....

Jeg ved det godt.....der er en hel uge siden, at jeg har opdateret bloggen, men jeg har næsten ligget vandret hele ugen.

Midt på ugen havde vi en meget tragisk oplevelse - nemlig at komme hjem fra arbejde, og finde vores nye vidunderlige kat Tarzan kørt ned, lige uden for vores indhegnede have :-(

Det var noget af en hård nyser at takle, og vi er rystede over det der er sket. Vi bor langt ude på landet, med marker på alle 4 sider og vores "vej" er en smal lille asfalteret jordvej.

Søndagsregn.....

Søndagsregn.......og sidst jeg kan huske, at vi havde sådan en omgang heldagsregn, hvor det bare dryssede ned hele dagen og nærmest uden ophold, var dengang jeg var til Årets Hund i Lydighed med Zcarlet.

Det føles som utrolig længe siden, men det er det ikke, faktisk kun et par år eller tre siden.

Lige om lidt er det DM-tid, og både Malou og Peia skal stille op på rallybanerne.

Træningen til DM er godt i gang, og vejrmæssigt risikerer vi, at få alt der ligner 30 grader i skyggen til dagsregn og stiv kuling, så det er med at være forberedt på hvad som helst.

Ferien er slut...

Oldfruens ferie er slut - og i morgen kalder arbejdet :-)

...og jeg ved det godt - man starter ikke på job efter en ferie på en fredag, men da jeg er nødt til at have fri på mandag, ja, så snupper jeg fredagen i morgen som jobfrisk i stedet for.

Det har været en fantastisk ferie - det fedeste vejr, og vi har nået så meget på hjemmefronten, ikke mindst med indflytning på den nye 1. sal...:-)

Vi har ikke været ude og rejse, men udgifterne og arbejdet i vores byggeprojekt har været en fantastisk (og dyr) rejse i sig selv.

Ferie - dag 19...

De sidste par dage er fløjet afsted - men det gør feriedage jo altid :-)

Masser af træning med fragglerne og masser af skrivebordsarbejde, med at lave undervisningsplaner for mine kommende rallyhold, planlægning af et heldagskursus, næste nummer af Colliebladet skulle også sendes i trykken og så er der lige blevet lavet et sæt prøvebaner til jeg skal ud og dømme rally i september måned.

Herlige feriesysler, som hurtigt snupper en dags tid ved computeren :-)

Ferie - dag 17...

Dagen startede med en tur til kiropraktoren - et ret tilbagevendende besøg i denne tid.

Trods en tidlig morgentid, var der allerede ventetid, så jeg fordybede mig i et blad for "Jagtfolket".
Ikke at jeg syntes det var særlig interessant, men det blev det, da jeg stødte på en hundetræningsartikel, som handlede om, hvordan man lærer sin jagthund at apportere de skudte dyr.

Artiklen lagde ret godt ud - med masser af roser til de bløde træningsmetoder, og man anbefalede endda, i visse situationer, at give sin hund en godbid for godt arbejde :-)

Ferie - dag 15.....

Ferie - dag 15, gik til Ringsted, hvor Oldfruen holdt Rally Championtræning på et 2-timers kursus.

Kurset var fyldt op, og vi indledte med "opvarmning", efterfulgt af en individuel øvelse, "jeg skal lave en øvelse sammen med min hund, men jeg ved ikke hvad øvelsen går ud på".....i hvert fald ikke før ekvipagen blev kaldt frem til  startstregen.

Bagefter var der parvise øvelser, uden at ekvipagerne kom i karambolage med hinanden :-) Den session tog vi så også lige med "modsat fortegn", så alle fik de samme udfordringer i øvelsen.

Ferie - dag 13...

Ferie dag 13 !!!!!....Jamen så er der jo "kun" 10 dage tilbage :-))

Det er en fantastisk ferie - vejret og selskabet kan vi bestemt ikke klage over.......og naturen er helt fantastisk :-)

Alle naboerne høster på livet løs, Tarzan katten er begyndt at være ude alene i løbet af dagen, og det går rigtig fint. Han er hele tiden i nærheden, og kommer straks vi "rasler med foderspanden" :-)

I dag har det været mere moderat sommervejr, og det føles faktisk lidt rart, at solen ikke brager ned.
SiteBuilder drevet af  Vistaprint