-
Min blog

August 2013

Prøv nu at slappe af.....

Det er gået SÅ godt med Malou's køresyge de sidste 14 dage, og med 40 km uden savl og ingen opkast, syntes jeg, at vi er nået ret langt på kort tid....
 
Men.....igår gik det helt galt ....troede jeg i hvert fald i øjeblikket...
 
Aftenen var afsat til træning hos Fru Skrap, og for at skåne Malou for ekstra køreture, havde jeg aftalt med "dagplejen", at hundene blev der, indtil jeg skulle køre mod Holbæk igen, og som aftalt så gjort.

En pragtfuld dag......

Oldfruen har været Rally-aspirant - ved Border Collie Klubben's officielle prøver i Sorø i dag :-)
 
Det har været en pragtfuld dag.....:-)) Masser af dommer-inspiration, fantastisk sensommervejr, glade rally-deltagere og genial forplejning :-)))
 
Nyder i den grad at lære nyt og fik på dagen nogle super gode input fra de erfarne dommere Frank Kuhfeld og Johanna Allanach :-))
 
Ved dagens afslutning fik jeg overrakt to mega store tyggeben til Peia og Malou, som tak for min deltagelse i Sorø i dag.

M&M........

Det blev en totalt hyggelig formiddag i dag.....:-))
 
Border Collie Klubben havde officielle prøver i Sorø, og det er så kort en tur hjemmefra, at jeg havde besluttet at give Malou endnu en "tur med indtryk" på de store prøvebaner.
 
Mads.....vores ældste barnebarn på snart 2½ år, bor kun 2,4 km fra "Sorø Hundevenner", så "Mormor" lokkede med en is, for at få ham med på turen :-)....og det var bestemt ikke svært :-))

Challenge dag 3....

Der er gået 3 dage, siden vi påbegyndte vores trænings-challenge med "fremsending til hulahopring med afstand 5 meter".
 
På første træningslektion, bemærkede jeg, at Malou havde svært ved at lande med alle 4 ben inde i hulahopringen......for der var hver gang et af benene, der "stak udenfor" ringen, uden at det var det samme ben hver gang.
 
Tænkte, at hun er ved at være for lang i kroppen, til at "være i ringen", hvilket jo er noget sludder, for hunde kan trænes ned i en mikro lille papkasse med alle 4 ben, hvis de har forstået, at det er det opgaven går ud på.

Challenge.....

Dem der har gået til træning hos Johanna ved, at hun gerne igangsætter en "challenge", og på "hvalpeholdet" har vi haft opgaven, at lære hvalpene at "snurre rundt" både med og mod uret.
 
Indrømmer, at det ikke er noget af det, som jeg har trænet mest ihærdigt på i kursusforløbet, da jeg syntes, der er SÅ mange ting der skal trænes på, og noget må komme foran andet i træningskøen.

Sturt sturt nummer...:-))))

Oldfruen var i Cirkus Arena i torsdags......cirkus for første gang siden jeg var lille bitte barn.....og hvilken oplevelse :-))
 
Nød et forrygende fantastisk show med alt hvad cirkushjertet kan begære af klovner, elefanter, heste, dødsdrom og "dumdristige" artister, som kaster sig ud i hvad som helst oppe under teltloftet :-)
 
Cirkusmenageriet startede kl. 18:00 og jeg sneg mig ud af teltet klokken 20:45, for at køre hjemover til fragglerne, inden det blev for sen aften.

Princesse Apport ....

Princesse Peia er gået helt i barndom, efter at Malou er flyttet ind :-)....og det indbyder dagligt til masser af leg med Malou og  også "oprydning" af hendes legetøj.
 
Peia har altid elsket at apportere......og jeg har stort set kunnet få hende til, at samle hvad som helst op.....lige fra thermokander i stål til 2 liters sodavandsflasker :-)))
 
I denne tid, hvor Malou's legetøj, i den grad ligger og flyder alle vegne, indbyder det Peia til at agere "oprydnings-ansvarlig", så hver gang der ligger noget på gulvet eller i haven, bliver det stykvis samlet op og bragt til Oldfruen, som .

Princesse Tandløs...:-)

I dag er det præcis en måned siden, at Malou flyttede ind hos os, og i den forgangne måned har hun forandret sig, fra en lille "bisse" med syleskarpe tænder.....til en yndig langbenet Princesse Tandløs :-))))
 
Hun har mange nye tænder på vej, og det kniber med at knase kiks og tørre godbidder :-).....og Peia....som bestemt ikke mangler hverken tænder eller appetit, er konstant i "beredskab" for at hjælpe Malou af med eventuelle godbidder, som hun pga.

Træning...

Ved det godt......det er ikke meget, jeg indtil nu har skrevet om træning med Malou.....men bare rolig :-)))...vi træner hver dag ....i omkring 5 minutter :-))))
 
Oldfruens fokus på hvalpetræning har ændret sig en del, siden jeg sidst var på det niveau......og jeg har ikke noget hastværk eller præstationsræs, som jeg skal bevise overfor omverdenen.......:-)))
 
Jeg har masser af tid og nyder 100% detalje-træningen med dygtige Malou :-))))

Alene hjemme.....

I dag skulle Peia og Malou være alene hjemme på Rolatorstien for første gang.

Oldfruen havde taget ½ fridag og skulle først møde kl. 11:30, så vi brugte formiddagen på aktivering med "søge godbidder", rengøring og et par træningspas, og da jeg kørte på job, var begge pigerne formiddagstrætte :-)
 
God timing til at køre hjemmefra.....og da Jan kom hjem først på eftermiddagen, var der "ro på" hos fragglerne, som sov sødeligt :-)))
SiteBuilder drevet af  Vistaprint