-
Min blog

August 2012

Princesse Peia og Fugleskræmslet...:-)))

Første dag af "Store Hestedag" løb af stablen på Dyrskuepladsen i Roskilde idag.
Vi var tilmeldt rallyklasserne i Expert (Zcarlet) og Champioklassen (med Peia).
 
Zcarlet gik tilfredsstillende....dog noget ukoncentreret, og selvom vi ikke fik nogen "ommere" og ingen "nuller", sluttede vi med 91 point.
 
Helt OK ...men det viser også, hvor usikker Zcarlet er, når vi er på "udebane".....for vi mistede faktisk 9 point på "usikkert arbejde" under baneforløbet.

Store Hestedag forude.....

Oldfruen fik en mail igår, med tilbud om at træne et hold trænere, i at blive bedre trænere :-)))
 
Tilbudet indeholdt også Mr. Übernørd alias Paul Lysholdt
....så vi har nu sagt ja, til at lave en fra "start til slut instruktørdag" i oktober måned ...med primært teoretisk og klikkerteknisk fokus....:-)
 
Det kan kun blive en fantastisk dag :-)))
 
Apropos fantastisk dag, så venter der forude en hel prøve-week'end i Roskilde, med Rallyprøver for Zcarlet og Peia.

Madam Skrald....

Det nye Collieblad kom med posten igår.......og jeg nåede lige at bladre det hurtigt igennem, inden jeg røg ud af døren til træning.

At bladre "hurtigt igennem" betyder, at jeg lige skimmede billederne, og nåede da også at se, at der var en flot "Helsides tillykke hilsen fra DCK til Peia", som i maj måned erhvervede RallyChampiontitlen.
 
Da jeg kom hjem fra træning, snuppede jeg bladet igen....og denne gang fik jeg set lidt på overskrifterne.

5 af 7....

I dag var det tandlægebesøg nr. 5 ud af planlagte 7 i rap.
 
Besøg nr. 5 indeholdt ingen skarpe knive, ingen bedøvelser og ingen operationsklædte tandlæger....men kun en lille saks til at klippe trådene, der skulle fjernes, over med, og så en omgang grovpudsning af 3/4 af tandsættet. Den sidste 1/4 del må først pudses om 14 dage.
 
Jeg må stadig ikke børste tænder, hvilket gælder i 2 uger endnu, men det er helt ok, for det middel, som jeg får at skylle mund i, søger for, at jeg nærmest er disinficeret i hele ansigtet døgnet rundt :-)))

Mads og fragglerne....

Vi havde fornøjelsen at passe Mads idag.....og jeg skal love for, at knægten udvikler sig fra gang til gang han kommer.
Kæft han er sød og charmerende ...:-)...og man skal helst fotografere ham i øjeblikke, som han ikke opdager, for ellers sætter han en rynket gammelkone grimasse op .....underforstået....jeg ved godt, at du skal tage billeder nu, så jeg laver lige en grimasse der kan mads-passe :-))
 
På et tidspunkt kommer Jan ind i udestuen, lige hvor jeg tager Mads op af barnevognen efter en kort middagslur, hvorpå Mads kikker på Jan og med løftet arm siger "Dav".

Fra en by i Rusland til et sted i baghaven.....

Lykken er....ihvertfald indenfor hundetræning.....at opnå det, som man præcis ønsker.
 
Havde oplevelsen igår aftes, hvor vi var et par stykker der trænede sammen.
 
Fokus var på "fremsending", og ønsket var at få en fremsending "A la Zcarlet", men på nuværende stadie var øvelsen ...ihvertfald for LP1-hunden...."En by i Rusland"....
 
Anyway.....vi lagde en strategi for hvordan startindlæringen skulle foregå, og midt i det hele.

Om en måned....

Om en måned er det mørkt om aftenen....ihvertfald så tidligt, at der ikke er noget der hedder aftentræning for vores vedkommende.
 
Kom til at tænke på det idag, til aftentræningen hos Johanna......bare fra klokken 19 til 20 sker der en hel masse .....duggen falder og temperaturen falder også flere grader, og man er næppe nået hjem, før det er mørkt.
 
Det er lidt mærkeligt at tænke på, at om 4 måneder er det tæt på juleaften igen :-)))

Tandlæger er også hundemennesker..:-))

Der var Oldfrue-tandoperation nr. 2 i dag i Lyngby....og inden tandlægen satte kniven i 7 x tænder, fik jeg fortalt, at jeg havde aflyst min hundetræning i aften, fordi jeg ville komme for sent hjem, til at kunne nå træningen....
 
Tandlægen svarede...."Hundetræning skal man ellers ikke aflyse"......hvilket jeg kun kunne bekræfte....og spurgte om hun da havde hund ?

"Ja"....."...en 8½ måned gammel border collie, importeret fra Italien, da der på det givne tidspunkt ikke var en ok border collie til salg i Danmark".

Store Lassiedag i Hedeland....

Dagen bød på store Lassiedag...som i år blev holdt i "Hedeland" i Roskilde...og pyhhhhhh......jeg skal love for at "Hedeland" levede op til sit navn ...for sikken en hede...:-)))  30 grader i skyggen...... og skyggen var tilmed en anelse svær at finde...:-)
 
Det har været en vidunderlig dag......og wehhhhh vi var mange ......:-)))
 
Tror det er sidste gang Zcarlet bliver inviteret med....nu er det andet år i træk, hun løber med, "jeg er hurtigst" sejren, i en af dagens konkurrencer.

Zcarlet blev RallyChampion idag...

Vi var til BCK (Border Collie Klubbens klubmesterskabs) prøver idag, og der var Rally for alle racer i dagens anledning.
 
Både Peia og Zcarlet var tilmeldt...og vi røg på banen...Peia og jeg...klokken lidt over 08:00....:-)

13 hunde i championklassen, hvilket er vildt mange..... og helt fantastisk :-)))) Dejligt at skyerne dækkede himlen fra morgenstunden, for med de lovede 28--30 grader, kunne det hurtigt blive en varm hundedag :-)))
Peia gik flot....vi lavede et "skift" rodet og måske helt forkert, så det trak en del.
SiteBuilder drevet af  Vistaprint