-
Min blog

April 2017

Træning...:-)

Oldfruen har travlt p.t.
Træning med Malou og Chili i hver sin "boldgade" og en masse instruktør- og dommeropgaver ved siden af.

Foråret bør være lige om hjørnet, selvom temperaturerne ikke helt er med os endnu og i dag var der Rallydysten 2. kvartal for DCK og DCH Roskilde.
Fra DCK var der 14 collies på banen i pivkoldt vejr på en svær bane, så det var ikke helt nemt for ekvipagerne, men alle gik til den med krum colliehals og fik man ikke point med hjem, så fik man i hvert fald "træning til eftertanke" med i bagagen :-)

Vi siger tak :-)

God Påske til alle.....

Hos os står den på arbejdslejr, hvilket har været planlagt længe. Hele 3 dage i rap uden job og hundeaktiviteter som skal udnyttes til noget praktisk. Påskens sidste 2 dage skal bruges på projekt-finish og hundesjov :-) ....og Jan skal have døgnvagter.

Det er stuen der står for skud i år, og vi har valgt at dele projektet op i 3 næsten lige store dele, så det hele vil ikke være færdig før i august måned, men når det så er færdigt, er det også tip top med bl.

Fyn i dag, Fyn i går, på job igen i morgen...

Fyn i dag, Fyn i går, på job igen i morgen.
Tre korte udsagn som til fulde beskriver Oldfruens week'end :-)

En week'end som har været helt fantastisk.
Lørdag var der på Fyn generalforsamling i Dansk Collie Klub og efter 3 måneders hektisk aktivitet i klubben, efter at 4 ud af 5 bestyrelsesmedlemmer pludselig gik af uden varsel i november måned, har vi været 3 medlemmer, som har kørt klubben videre indtil dato.

I går fik vi valgt en ny bestyrelse.
SiteBuilder drevet af  Vistaprint