-
Min blog

April 2014

Søndag, mandag, tirsdag.....

Tju hej hvor det går.......og så smuttede der lige 3 dage i rap..:-)

Søndag trænede jeg med Lene i Høng.....en "prøvelignende" LP1, for at se på de elementer, som der skal sættes fokus på, inden hun skal til prøve. Lene fik "lektier" for, og jeg glæder mig til at se om det rykker de næste par uger.

Mandag havde jeg mit fantastiske rallyhold på Tuse Næs.......hvor vi "kom til", at træne 50% over tid,

Da Malou mødte "smadremanden"....

Dagen efter påskeferien var reserveret til et helt særligt besøg i Næstved - nærmere betegnet hos dyrlæge Jens Knudsen på Evidensia, Næstved Dyrehospital.

Emnet var HD fotografering af Lady Malou, og med en mega omkørsel omkring Næstved, da Ganges Bro er lukket pga. vejarbejde, nåede vi præcis frem til aftalt tid kl. 10:00.

Heldigvis var de noget forsinket på klinikken, så vi fik alligevel god tid til lassieluftning, inden vi skulle ind i konsultationen.

Det var den påske....

Det var den påske - næsten .......:-)

Påsken har budt på Skærtorsdag med heldagskursus i DGI regi på Fyn.......:-)

Langfredag hvor der var spisning hos min ældste datter Carina......:-)

Lørdag hvor der blev handlet planter og krukker i stor stil og det hele blev plantet ud..... og om..... i smukkeste havestil.....:-)

Søndag som stod i M&M's tegn.....skønne Mads og Mark på påskebesøg, og i dag mandag...2. Påskedag, fik Oldfruen afprøvet øvelsen, "Du er på i 4 timer i træk", hvor jeg afholdt Rallykursus på alle niveauer i Dansk Collie Klub.

En kort gave....:-)

Så blev det rigtigt forår ....:-)

.....og så skal man jo i haven, og der skal købes sommerblomster og gøres fint alle vegne, så man rigtig kan nyde det hele, sommeren over.

Oldfruen bruge formiddagen på at handle ind til hus og have, og man kommer hurtigt af med en masse penge, til krukker, jord og fine planter.

Heldigvis havde jeg et dejligt gavekort til Bauhaus, så det rakte ret langt til haveindkøbene.

Så nemt gik det ikke med det andet gavekort jeg havde med på shopping.

Aktiv skærtorsdag....:-)

Skærtorsdag, hvor de fleste bruger dagen på at spise frokost med familie og venner....men hvor Oldfruen allerede sidste år havde sagt ja, til at afholde et heldagskursus i DGI regi på fyn.

Dagen forløb som planlagt.....nemlig med 12 skønne instruktører, som alle rigtig gerne ville bruge en helligdag på hundeinspiration....:-)

Emnet var "motivation af instruktører", og da jeg allerede tidligere har holdt et kursus samme sted - for 1½ år siden - blev det til et "fortsættelseskursus i motivation af instruktører".

Søndagsopdatering...

Dagene går stærkt ......og jeg ved godt det er tirsdag....men derfor skal I ikke snydes for en søndagsopdatering :-)

Dagen bød på en dejlig Lassietur i Albertslund i området Kongsholmparken.

Kan godt huske, at jeg har gået til hvalpetræning med både Cocky og Zcarlet hos Hanne Hedegaard i parken, men vidste ikke, at parken også omfatter et kæmpe område med stier, søer og særdeles smukt landskab.

For at få den flotte udsigt rundede turen også toppen af "bjerget", som ligger midt i det hele, og hvad står en gammel Oldfrue så lige og får øje på i det fjerne ?

En skøn lørdag...:-))

En skøn lørdag som startede klokken meget tidligt på Rolatorstien....:-)

Klokken 8 landede jeg i Greve, hvor jeg skulle være dommer i de officielle Rallyprøver i SHS og hvilken dag ....:-)))

Alt kørte på skinner og ved frokosttid havde vi overhalet tidsplanen med 40 minutter, så vi besluttede at holde frokostpause, inden vi gik videre med de sidste to klasser :-)

Efter hver klasse var der "Den store finale" i SHS's konkurrence SHS CUP, som har kørt siden ultimo december 2013.

Rallyskilte på overarbejde ...:-))

Oldfruens rallyskilte har næsten været på overarbejde i denne uge.

Mandag gav skiltene den gas på første træningsgang på Lyngholm Hundeskole.

Tirsdag stod de igen for skud til selvtræning i Ringsted sammen med de rallyenergiske træningskammerater.

...og onsdag holdt Oldfruen Rally-Lassietræning hos Winnie i Stenlille.....

Torsdag og i dag fredag har der været "hviledag", så skiltene har kunnet lade op til at skulle på igen, i morgen lørdag i Greve, til de officielle Rallyprøver i SHS regi, hvor jeg skal være dommer.

RBM Lassies American Lady Malou...:-)

Årets første udendørs prøve for fragglerne foregik i Ølstykke.

Begge fraggler var tilmeldt Rallykonkurrence og da vi hverken havde fået PM eller startlister, var det lidt svært at pejle sig ind på dagens forløb.

Det viste sig, at der var tilmeldte 15 hunde i rallybegynder - hvoraf der kun mødte ca. 10 hunde op, og Malou lå i den sidste halvdel af dagens felt, så der var fin tid til at varme op og gøre klar.

Prøvens første øvelse blev en ommer.

Pølsetræning..:-)

Oldfruen og fragglerne har trænet sammen med Lisa og Speedy i dag.

Vi lagde ud med en uofficiel prøve.....Malou i LP1 og Speedy i LP2......og vi erfarede, at begge hunde rykker sig rigtig meget p.t. idet de begge gik til 1. præmier :-))

Bagefter var der "vi hjælper hinanden" træning og jeg får altid nogle herlige træningstips fra Lisa's rummelige erfaringer fra træning hos Christina Ingerslev og fra hendes træningsture til Sverige :-)

Peia var totalt krudtet og en stor hoppebold :-// - men hun kunne alle rallyøvelser jeg trænede med hende, både på højre og venstre side :-)
SiteBuilder drevet af  Vistaprint