-
Min blog

April 2013

Fordi man har collie.....

Da Oldfruen forleden var til rallyprøve, stod vi en gruppe nørder og talte sammen, efter at alle prøverne var afviklet.
De fleste af os stod sammen med vores hunde...en skøn blanding af alverdens racer....og imens vi summede over dagens oplevelser, ser jeg ud af øjenkrogen en dame nærme sig med to collies i flexliner.
 
Tydeligt, at hun havde fået øje på Cocky og Peia, og hendes retning var direkte mod os.
 
På afstand råbte hun..."Må de hilse ?

Vild week'end....

Det har været noget af en hunde-vild-week'end :-)))
 
Lagde ud fredag med rallyprøve i Hvalsø og fortsatte lørdag med 3 træningshold i Sydkystens Hundeskole......og vupti...så var de to dage gået :-)))
 
Idag søndag stod eventen på, "Elev-dag" i rallydommer regi, og vi var 4 dommerelever til uddannelse på Knud Djernes skønne arealer i Køge.
 
Wow man bliver helt høj, efter sådan en dag :-))) Oldfruen gør ihvertfald :-)))

90 point på bogen....

Peia har været til Rallyprøve i Hvalsø idag....en DKK kreds 2 prøve....og kun et "stenkast"....læs: 35 minutters kørsel hjemmefra :-)))
 
Da vi ankom var der præmieoverrækkelse for Expertklassen, og jeg skal love for, at der ikke var blevet givet ved rallydørene !
En del IB'er og kun en deltager havde sneget sig over de 90 point !
Det samme havde gjort sig gældende i Begynder- og Øvetklassen....og da Championerne gik på banen, sagde dommer Frank Kuhfeld.

Bededagsferie forude......

Fantastisk med en 4 dages arbejdsuge, og nu venter Bededagsferien forude.
 
Ferie.....det er nok så meget sagt.....men en ekstra week'end dag ud over de sædvanlige lørdage/søndage føles som en hel masse mere frihed, når man er på fuld tid til hverdag :-))
 
Bededagsferien byder på fraggelplan på,....fredag med rallyprøver i "baghaven".....læs "Hvalsø" .......lørdag står den på undervisning hele dagen i SHS regi, og søndag skydes DKK Rallydommer uddannelsen igang, med et heldags elevkursus i Køge opland :-)))

Nye hold.....

På lørdag kører sidste omgang af mine "vinterhold" i træningshallen i Køge....og de sidste par uger, er jeg på alle hold blevet mødt af spørgsmålet...."Hvad så bagefter....hvornår starter du nye hold op igen ?"
 
Syntes det er svært at skulle sige....."Desværre, jeg laver ikke et "fortsætter" hold lige nu", for jeg kan se skuffelsen hos kursisterne.
Fortæller i samme omgang, at der naturligvis er fortsætterhold hos andre instruktører her i foråret, og henviser til

Genial week'end...

Det har været en genial week'end :-))))
 
En week'end fyldt op med alt det der glæder Oldfruen....masser af hundetræning, kram og leg med Mads og Mark og praktiske gøremål på hjemmematriklen.
 
Lørdagen gik med 3 x træningshold i Køge....plus et selvtræningshold ud på eftermiddagen.....og man kan blive helt høj over, hvor dygtige og hvor meget energi kursisterne lægger i træning hjemme indtil vi mødes igen :-)

Sugar and spice...:-))

Børn er sjove....og ikke mindst når de er i "papegøje-alderen" a la 2 år, og begynder at gentage alt og svare på tiltale :-)
 
Mads....Oldfruens ældste barnebarn, som lige er fyldt 2 år, blev her til aften præsenteret for spørgsmålet...."Hvad vil du ha' på din pizza ?"....og knægten svarede prompte...."Peber"......og et øjeblik efter "...og sukker"...:-))))
 
Oldfruen er flad af grin, .

Behandlingsrouletten.....

Jeg var rundt om dyrlægen i tirsdags....efter hjerte/lungeormkur til Fragglerne.....for....de sidste 10 dage har de hostet når de bliver "varme".....altså efter leg og tonseri, samt om natten.
 
Kender billedet alt for godt....så afsted efter en net lille ormekur til 1.200 kr. !
 
Da jeg ringede og bestilte pillerne, sagde sekretæren..."Jamen du har næsten lige været her..!"....og ja......det står på hver anden eller tredie måned året rundt.

Et firben på terrassen....

Så kom foråret......sådan rigtigt.....og jeg skal love for, at insekter og andre smådyr er kommet frem fra deres lange vinterskjul.
 
Til træning hos Fru Skrap i går aftes, rendte pindsvinet rundt i de visne blade langs træningsbanen :-)))...og på vejen hjem, hvor det småregnede.....var vejen fyldt med tudser/frøer...(kan ikke kende forskel).....som jeg ihærdigt forsøgte at undgå at påkøre med Fraggel-jeepen.
Selv grisebasserne er åbenbart kommet ud af vinterhiet.

Tricks i kasketten...

Dagens rallyprøve var ikke noget hit for Peia og Oldfruen......og helt fint med en IB, da vi sprang et skilt over.
 
Og hvis man ellers ikke kan sige noget pænt, skal man nok bare tie stille.......så det gør jeg så :-)
 
Til gengæld kan jeg sige en hel masse kæmpe vildt og flot om en af mine kursister, som idag har været oppe for aller første gang i Rallychampionklassen. Hun gik så flot at hun fik 99 point og vandt klassen.
SiteBuilder drevet af  Vistaprint