-
Min blog

April 2012

Madsen og løverne ..:-))))

Dagen bød på flere spændende hundeevents.....bl.a. Nørdtræning i Kr. Hyllinge og kikke på til DCK's mental beskrivninger syd for Næstved....noget jeg faktisk havde planlagt at deltage i....men jeg fravalgte begge dele.
 
Man kan ikke være alle vegne, og jeg kunne godt mærke igår, hvor jeg var på farten hele dagen, at jeg trængte til en "fridag", forstået på den måde, at jeg ikke skulle ud og køre på fraggelplan.

Løvernes Konge ..:-)

Det var noget af en kold tyrker, at gå til officiel LP-prøve i Viby Sjælland idag....men.....jeg har lovet Fru Skrap, at følge vores aftalte plan....og på en dag som idag, føltes det som om, jeg var holdt op med at "ryge" i mandags, og idag var jeg bare totalt nikotin-abstinens-nørd....og havde lyst til at prøve Zatanen af i fællesdækken, sammen med en smøg....for en enkelt smøg er jo "ikke vanedannende"...!!!
Jeg overvandt mine abstinenser :-))).

Hvalpegrams og borderboom....

Onsdag aften er "Legestueaften for Fragglerne" hos Kennel Lassie.
Vi mødes til træning og bagefter leger alle Lassierne...og den Zkaldede Zatan.....imens de to-benede drikker kaffe.
 
I går var det sidste gang med hvalpegrams af de 10 skønne Lassie hvalpe, som heldigvis er solgt allesammen.....:-))) Så behøver jeg jo ikke bekymre mig om, at skulle "redde" en enkelt af dem, fra en uvis skæbne :-)))))))))
Der er et par stykker i kuldet, som jeg slet ikke kan få fokus fra.

Gå hjem og læs....

"Gå hjem og læs",.....sagde Charlotte Lyngholm igår til vores træning.
 
"Gå hjem og læs Pauls blog fra Ken Ramirez foredraget......det er fantastisk læsning.....og så tager vi en snak om det en af de næste træningsgange..."
 
.....og så blev der ellers fulgt op på vores "lektier"....dem fra vores videoaften "for længe siden".....og nye lektier blev lagt oveni.....og vi kørte langt over tiden, idet der blev indlagt "spørgetid", for særlige udfordringer for de enkelte hundeførere.

Princesse Peia og pind nr. 2....

Princesse Peia og pind nr. 2 blev en realitet idag :-))))
 
Scenen var sat i Ølstykke...hvor Zcarlet skulle prøve kræfter i øvede klassen i forhåbning om, at opnå sidste og 3. pind i den klasse...og hvor Oldfruen valgte at sætte alle træningssejl på Princesse Peia i Expertklassen :-)))
 
Vi gik linen ud.....i begge klasser...og Zcarlet blev Rally Øvede mester på dagen og Peia fik sin Rally Expert pind nr. 2 i den svære klasse :-)))

Så fik vi testet regntøjet..:-))

April kan være en "sjov" måned vejrmæssigt...og idag fik vi testet regntøjet :-))
 
Dagens træning i Osted bød på hele paletten....fra regndryp, silende regn, tordelskrald og bulder........ til forårets varme og sol fra en blå himmel..:-)
Utroligt som vejret kan skifte på to timer...
 
Omskifteligt vejr eller ej...så blev regntøjet testet for tæthed idag :-))))...og det holdt "næsten".....for jeg syntes altid, jeg er våd på de yderste manchetter på fleece-ærmerne som jeg har under regnjakken.

Man skal vide hvad man laver....

Man skal vide hvad man laver....og igår gik det galt for Oldfruen...:-(
 
Når man har hjemmeside via en hjemmesideudbyder....som jeg har....så har man begrænset plads på serveren. Jeg har købt den maksimale plads, men efterhånden som der uploades billeder over lang tid, optager disse en del plads, og på et tidspunkt skal man begynde at slette nogle af de lagrede elementer.
 
Jeg var sikker på, at jeg havde styr på det....ville slette en række fotos og nogle blogindlæg af gammel dato.

En skøøøøøønnnnn week'end..:-)))

Det har været en skøøøønnnnnnn week'end  på Oldfrueplan....:-)))...men sikken et vejr !!!
 
Rusk, byger med slud og slagregn...og indimellem nogle solstrejf, som krydrede den kolde vind behageligt :-)
 
Lisa og Oldfruen drog afsted til Jylland  i håb om, at vinden ville stilne noget af, men det lykkedes ikke at gennemføre den event.
 
På træningsniveau skal jeg love for, at vi er blevet "sat på plads" :-)))
SiteBuilder drevet af  Vistaprint