-
Min blog

Fragglerne...

Det må være på høje tid med et blogindlæg.

Verden har Oldfrue-forandret sig lidt, siden Chili blev syg.
Oldfruen har været i collie-chok og først nu begynder vi at komme ud af "boblen".

Næppe var Chili blevet "rask" - læs, vi har stadig ingen diagnose - før Peia behøvede en "farvel og tusinde tak for næsten 12 fantastiske år".

Lidt hårde odds, men Peia har haft et fantastisk fraggelliv og vi har elsket hende hver eneste dag, siden hun flyttede ind i en alder af 18 måneder :-) På den store klinge har Peia været mit livs træningshund. Om det ændrer sig må tiden vise, men det bliver svært at collie-leve-op-til Peia :-)

Peia var og bliver mit livs prinsesse, Peia som helt tilfældigt flyttede ind i en alder af 18 måneder, fordi kuldbror Cocky var så ked af, at vi havde tabt cancerkampen med vores anden collie Quinzy i en alder af bare 2 år.
Fra allerførste dag sammen, var Peia og Cocky uadskillelige og det holdt sig lige til Cocky døde kun 7 år gammel af en flåtoverført sygdom.

Cocky og Peia var indbegrebet af "Fragglerne" og nu hvor Peia også har takket af, findes der vist ikke nogen rigtige fraggler mere.

Vi er sikre på, at Cocky og Peia i dag render rundt ved regnbuebroen og leger med stor glæde, præcis som de gjorde hver dag hos os i mange skønne år.


0 kommentarer til Fragglerne...:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint