-
Min blog

Det går hurtigt....

Det går hurtigt i øjeblikket.

Tiden flyver af sted og nye projekter melder sig stort set hver dag.
Om det er bestyrelsesarbejde, klubblad der skal laves og sendes ud, eller hundearrangementer med og uden egne hunde, er egentlig underordnet.....fakta er at tiden er knap.

Når man er i mangel på tid, er det ikke nemt at have tålmodighed til opgaver som bare ikke vil lykkedes.

Forleden aften skulle jeg klippe det stykke musik som Chili skal bruge til sin debut i HTM og jeg kunne bare ikke få det til at fungere.
SÅ IRRITERENDE.....for jeg har da klippet egen musik tidligere, men dette nummer....NOPE.

Kunne sagtens hente nummeret ind i pc-programmet men afspille det, nej.
4 timer brugte jeg uden held og jeg var meget tæt ved at opgive HTM sporten, når det bare skal være så svært at lave sin musik.
Var så arrig over egne manglende kompetencer ud i redigeringsteknikken, at jeg forsøgte igen og igen og pludselig var klokken laannnngggg over min sengetid og det var ikke meget jeg fik sovet, for man kan ikke falde i søvn når man er hidsig :-)

Næste dag var jeg mere rolig....besluttede at jeg var nødt til at bede om hjælp/alternativt lade være at stille op i HTM, for man kan bare ikke blive hidsig over den slags opgaver.

Heldigvis var hjælpen til at få - man skal bare spørge :-) - og i løbet af et par timer tikkede der en besked ind på FB. Nu ligger din musik klippet, fiks og fin på 2 usb stik.

Alt dette skete i onsdags.....og i går torsdag var det op og afsted mod Esbjerg klokken midt om natten. Tak årstid for at det er lyst :-) Landede i Esbjerg kl. 08:30, og skulle til rallyprøver med Chili og Malou.

Kun en tåbe kører til Esbjerg for at gå til rallyprøve, men dem er vi så nogle stykker af på Sjælland, for vi var mange fra Djævleøen til prøven. :-)

Formålet med prøven var, at forsøge at hente en placering blandt de 10 bedste på dagen og det lykkedes for Chili i begynderklassen (25 tilmeldte ekvipager), så nu har vi  3 resultater tællende til Årets Hund konkurrencen i DKK.  

Malou trak jeg fra prøven....kunne godt se på tidsplanen at det blev meget sent, hvis man først kunne få sin bog udleveret omkring kl. 18 og med 3 timers kørsel hjem !......såæææææ.....vi strøg hjemover da begynderklassen fik sine bøger kl. 14:30, for hjemme skulle jeg have Chili i bad. 

I morgen ryger vi over Storebælt igen. Denne gang til 2 x showdag :-)

  

 


0 kommentarer til Det går hurtigt....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint