-
Min blog

Oldfrue-regning....

Hvad foretager hun sig, hende Oldfruen, siden der går så lang tid imellem opdatering af bloggen ?

Bare jeg vidste det, men når jeg ser hende, farer hun rundt med en masse collieklub projekter mellem hænderne, ræser afsted til træning af collies hist og pist og prøver samtidig at få hverdagen til at hænge sammen.

Om hun får trænet med egne hunde er jeg lidt i tvivl om, men jeg har da set, at hun bruger 5-7 minutter om morgenen på noget LP træning med Chili.
Chili !!!!! Chili skulle jo netop ikke lave LP ??

Anyway, jeg har set det selv, altså at Oldfruen træner det.

Rygterne siger tilmed, at hun vist nok har tænkt sig at stille til prøve i LP1 på lørdag, og jeg siger det bare.....det får stå for egen Oldfrue-regning. :-)

Jeg selv træner FP2 øvelser med Chili, hvis ellers jeg kan få lov at låne hunden af Oldfruen.
Det går nogenlunde idet nogle af øvelserne jo nærmest er kommet ind med hvalpemælken og målet er at være klar til prøve primo juni måned......måske en anelse opreklameret, når det kun er 2 uger siden hun bestod FP1, men vi gør ihvertfald forsøget i næste klasse om et par uger.

0 kommentarer til Oldfrue-regning....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint