-
Min blog

Vi siger tak :-)

God Påske til alle.....

Hos os står den på arbejdslejr, hvilket har været planlagt længe. Hele 3 dage i rap uden job og hundeaktiviteter som skal udnyttes til noget praktisk. Påskens sidste 2 dage skal bruges på projekt-finish og hundesjov :-) ....og Jan skal have døgnvagter.

Det er stuen der står for skud i år, og vi har valgt at dele projektet op i 3 næsten lige store dele, så det hele vil ikke være færdig før i august måned, men når det så er færdigt, er det også tip top med bl.a. helt nye elinstallationer.

I onsdags takkede Oldfruen og Malou af på rallybasis med hensyn til "ærespladsen". :-)

Det føltes rigtig godt og til aftenens to prøver fastholdt Malou sørme begge ærespladser, hvor den sidste forløb særdeles hurtigt. Den hund som gik bane imens, havde en "meget hurtig fører". Hun sprang ca. 6-7 skilte over og vupti var hun færdig med banen og det var vores "æresplads" så også :-)

Vi siger tak :-)

Malou mistede til prøve 1 bare 3 point på en "ommer". Det blev til 97 på bogen :-)
Malou mistede en hel øvelse til prøve 2 - dvs. minus 13 + en langsom reaktion. Det gav 86 på bogen.
Chili fik 2 x 97.....i prøve 1 = en ommer, i prøve 2 = 2 x flagren og en langsom reaktion.

Oldfruen siger tak for at have de to skønneste fraggler at arbejde med......Malou, som efter sterilisering har fået helt ny energi, og lille Chili som bare er 12 måneder og lige er begyndt på al prøvesjovet.






0 kommentarer til Vi siger tak :-):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint