-
Min blog

Bagud

Du godeste ....Oldfruen er bagud. Hun har ikke opdateret hjemmesiden siden 22. januar og hvorfor så ikke det ?

Fordi alle aftener går med Collieklub arbejde.......med et ben i bestyrelsen, opsamling af en masse opgaver som er landet mellem en masse stole, klubblad og træning.....jo jo.....her går tiden hurtigt.......men bestemt også sjovt og spændende.

Indimellem bliver der tid til en omgang forkølelse mere og også lidt Chili træning. Malou er helt på toppen igen efter operationen og hun begynder nu også at træne.

Der er lagt 2017 planer for flokken og Malou skal først og fremmest i gang med at træne hele rallypaletten på højre side, så vi er nogenlunde klar når rallyfesten begynder 1. maj med de nye expertregler.
Det bliver festligt - glæder mig allerede :-)

Chili-loppen.....som for øvrigt fylder 11 måneder i dag, er loppe med stort L.....:-)....Eller er det bare Lømmel :-)
Anyway - der er fest og farver og det er herligt og hun arbejder sig frem mod nogle rallybegynderbaner i årets løb, en masse tricks og ellers bare sjov og leg.

Nå ja....og så skal hun da også udstilles lidt mere. Det gik fantastisk ved dobbeltudstillingen i Gørlev sidste week'end, hvor Chili fik 2 x unghundecerter og tilmed sit første rigtige cert også.
Nu kan hun titulere sig med sin første titel, nemlig "Klub Junior Champion" (KLBJCH).
Det var en fantastisk dejlig udstillingsdag med to meget forskelligt dømmende dommere, som i Chili's bedømmelser var  enige i deres præmievalg til hende. 

Det bliver nu ikke udstilling der skal have vores årsfokus i 2017......nu er Chili jo gammel nok til de sjove prøvebaner og det trækker nu noget mere i den gamle Oldfrue-hest :-)

0 kommentarer til Bagud:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint