-
Min blog

Januar fortsat....

13. januar:

Oldfruen var til synsprøve i dag.....og der er stort set ikke sket det store synsmæssigt, siden sidste prøve for snart 4 år siden. Egentlig underligt, for med alle de breve, mails osv. som jeg har modtaget siden sidste test, så burde jeg da nærmest være blevet tæt på blind, med alt det som de i løbet af årene har skrevet, kunne være sket med mit syn undervejs.

14. januar:
Træning med Chili i dag  - sidste lille træningssceance på hjemmefronen inden hendes allerførste rallyprøve i morgen.
Alle sitter var ok idag, og top fokus - spændende hvad der sker til prøven imorgen :-)

15. januar:
Spændende prøvedag for Chili.
Sjældent har jeg oplevet SÅ støjende omgivelser, og personligt syntes jeg ikke at det er ok, at der er hunde der gøer uafbrudt i en prøvehal, uden at hverken hundeførere og prøveansvarlige gør noget.
Anyway....det var topsvære omgivelser for Chili.
Støjen, underlaget og alt muligt andet, påvirkede den unge dame, men vi klarede at få 1. pind i begynderklassen :-)Mistede en øvelse som kostede 13 point, 4 x snus i underlaget og 5 point i minus for flow.
Alt i alt 78 point som jeg er særdeles godt tilfreds med grundet forholdene.

16. januar: Dejlig slappe af arbejds-mandag, hvor jeg kunne reflektere over gårsdagens prøve med Chili. Jeg er stolt over hendes performance i går og vi glæder os til næste prøve i februar :-)

17. januar:
Tirsdags danseaften for oldfruen, hvor Peia og Chili måtte med i bilen, imens Malou blev hjemme hos Jan.
Malou er efter sin operation ok på benene nu, men hun må ikke lege med de andre og tisseture skal stadig foregå i snor. Vi glæder os til imorgen onsdag hvor der er dyrlægekontrol af Malou.

18. januar:
Malou har klaret operationen flot og hun fik i dag taget det ene udvendige sting, som der var at klippe i for dyrlægen.
Alt ser ok ud, så fra nu af må Malou igen gå uden snor når hun skal på "potten" og hun må begynde at få sin body suit af når vi er hjemme. Dejligt at vi nu så små kan vende tilbage til normale tilstande efter en svær operation :-)

19. januar:
Debatterede Chili's rallyprøve-performance med Johanna til dagens træning. Chili er nu 10 måneder gammel og jf. Johanna er det nu tid til at påbegynde miljøtræning af den unge dame.....altså Chili :-)
Ud og afsted og træne samme program med hende alle mulige og umulige steder. Så nu ved vi hvad vi skal lave den kommende tid :-)

20. januar:
I dag blev Oldfruen 10 k tungere :-) Fedt at tage på når kiloene måles i kr. og øre :-)
Vi har på jobbet på landsplan give den totalt gas i 4 kvartal 2016. I dag meddelte vores direktør, at som særlig belønning for indsatsen i 4Q ville alle få udbetalt ekstra 10 k oven i den sædvanlige månedsløn 1. februar. SÅÅÅÅÅÅ fedt......:-)


21. januar:
Dommermøde på Fyn for DKK og DCH dommere i dag. Fragglerne måtte med i bilen, for Jan har tilegnet sig noget der ligner en "mandeinfluenza"....læs almindelig forkølelse :-)
Fedt møde, herlige meddommere og livlig og saglig debat. 
Chili nåede i løbet af dagen også at få 10 minutters miljøtræning i de smukke Fjeldsted Kro omgivelser :-)

22. januar:
Rengøringsdag.....så matriklen er klar til en ny arbejdsuge i morgen tidlig. Heldigvis var der et par timers gulvkludepause midt på dagen, hvor mit collieklub rallyhold skulle have undervisning.
Chili var demohund og det gik superfint, lige til to drenge begyndte at spille foldbold langt væk fra os på idrætspladsen. Ups....vi skal vist også miljøtræne på fodbolddrenge :-)   

0 kommentarer til Januar fortsat....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint