-
Min blog

Dagbog....

6. januar:
Peia var en tur omkring dyrlægen i dag, da vi syntes hun er blevet noget "skrap" over ryggen.
Vægten sagde 24 kilo hvilket er minus 1 kilo i forhold til sidst, som var i oktober måned. Hun taber sig lige så stille, selvom vi har fordoblet hendes fodermængde og også giver ekstra kraftfuld mad. Hun spiser det hele med største appetit, så på det område fejler hun ihvertfald ikke noget.

7. januar:
Overraskede Jan til morgen med morgenbord.......ikke noget man er forvænt med i vores hjem, for Oldfruen er som regel oppe og ude af hundedøren til et eller andet træningshalløj på week'end dagene.
"Hvorfor skal vi have morgenbord i dag", spurgte Jan, og jeg svarede....."Tillykke med bryllupsdagen" :-)
Ups....det havde han glemt, så på den front, var alt som det plejer :-)

8. januar:
Oldfruen har et lille collietræningshold....efterhånden 12 hunde.....som hun træner med for CollieKlubben. Træningen er KUN for klubbens medlemmer og en times træning koster 10 kr., som går til strøm osv. i klubhuset.
Holdet mødes søndag middag og er et totalt begynderhold for primært udstillingshunde, som gerne vil prøve at snuse til "dressurhundenes mærkelige træning". Tror de kan lide det, både hunde og førere, for de er topmotiverede for indlæring af rallyskilte og regler og der trænes flittigt på ugens hjemmeopgave, som hver gang er et delmoment fra en af rallyøvelserne i begynderklassen. Herlig måde at bruge sin søndag på.

9. januar:
Jeg er hovedkulds kommet ind i Collieklubbens bestyrelse, da den nuværende bestyrelse pludselig, efter at have siddet i mange år, trak sig tilbage.
Formentlig er det kun en midlertidig post. Vi er 3 medlemmer som vil forsøge at køre klubben indtil der er generalforsamling 1. april. Til den tid står der forhåbentlig en masse medlemmer som slås om at komme til at arbejde for klubben :-)

10. januar:
I dag kom der PM til Chili's første officielle prøve. Hun fyldte 10 måneder i mandags og skal debutere i rally på søndag. Hold da op en stor begynderklasse. Der er 25 tilmeldte hunde i begynderklassen. Det bliver super hyggeligt og spændende at starte hende op til konkurrencer.

11. januar:
Onsdag.......friaften......lidt dejligt bare at skulle "ingenting"......og dog......der er masser af ting der skal gøres på collieklub-plan, så aftenen gik med at lave bestyrelsesmødereferat og andre "kontor" ting, og vupti så var den aften gået :-)

12. januar:
Så er Chili startet på nyt trickshold hos Johanna. Vi lærte spændene nyt "match to sample" og "koncepttræning", og i vores individuelle tid fik vi repeteret et par rallyøvelser.
Ups.....hver gang jeg sagde "sit" fik jeg serveret en "twist".
Vi skal vist have pudset lidt på den detalje inden på søndag :-)

0 kommentarer til Dagbog....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint