-
Min blog

Velkommen 2017

Velkommen 2017......et nyt år er begyndt og som altid ved årsskiftet, sender man tanker både "forlæns" og "baglæns", mod året der gik og forhåbninger til året der kommer.

Vi er kommet godt i gang efter årsskiftet og dagbogen ser således ud....

1. januar:
Efter en Nytårsaftens dag med en fantastisk Rally Championtitel i hus og en dejlig middag med Jan på hjemmefronten om aftenen, blev det til tidlig "godnat".
Vi er ikke "fan" af Nytårsaften" og syntes, at dagen er noget opreklameret med krudt og kugler, så vi hygger os bare  traditionen tro, med forloren hare og is-dessert og god rødvin.
Til gengæld var vi mega friske dagen derpå og da jeg gik morgentur med fraggelflokken, var der dødstille på Rolatorstien. Tror de sov festen ud alle sammen :-)
Hos os havde vi også sovet fantastisk. Peia var den eneste der markerede årsskiftet, idet hun fornemmede krudtlarmen fra naboerne og begyndte at gø. Bad hende tie stille, hvorpå hun kikkede på mig, og nok tænkte, "nå, så er der vist ikke noget jeg skal gø af", og så lagde hun sig og sove igen, sammen med Malou og Chili :-)
Midt på dagen fik jeg skudt Collieklubbens nye rallytræningshold i gang og det var ikke så ringe endda med 8 rallynovicer som virkelig gav den rallygas :-)

2. januar:
Dagen var "back to høre-busisiness", som om det ikke havde været det hele julen igennem :-)
Jeg elsker mit arbejde, så det har bestemt ikke været noget problem, men jeg syntes dog, at der ikke rigtig har været nogen "juleferie" i år, når man kun har haft fri mandag den 27. december som var helligdag.

3. januar:
Tilbage til hverdagen sådan rigtig. Gulerødder i lange baner at gnaske, bananer som morgenmad og friskpresset juice direkte fra maskinen. Velkommen hverdag - hvor vi elsker det :-)
Startede også til linedance i dag efter juleferien. Fedt at få rørt dansemusklerne igen.

4. januar:
Du danske vejr hvor vi elsker dig, men det kan også blive lige i overkanten, når du skal prale med hvor høje vandstande du kan lave.
Jan har døgnvagt i denne uge, og jeg har stort set ikke set ham indtil nu.
Først var der blæsevejret og nu stiger vandstandene over niveau, og så render der vand ind i målerskabene rundt omkring med brand og strømsvigt til følge.
Midt på aftenen gik turen til Korsør for at tjekke vandstande og el-skabe, og heldigvis kunne han returnere engang over midnat uden de store opgaver.

5. januar:
Stormflodsfølgerne har fulgt Jan hele dagen, men først fik han lov at sove ud efter nattens strabadser og skulle først møde på job ved 11-tiden.
Nu er klokken 21.30 og han er ikke kommet hjem endnu. Noget med højspændingsfejl i Kalundborgområdet som godt kan trække ud nogle timer.
Tidsplanen ligner "hviletid" i morgen også.

0 kommentarer til Velkommen 2017:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint