-
Min blog

Kalenderpakker - sidste etape...

20. december - fik jeg hele 3 flotte rosetter med hjem fra juleafslutningen hos Anja/Johanna. Vi har vildt mange til afslutning, og hver fører kunne max. stille op 3 gange i løbet af aftenen.
Oldfruen havde valgt - Rally begynder med Chili, Rally Expert med Malou og Færdighedsprøve 1 med Chili.
Vi fik rosetter med hjem i alle dicipliner - totalt overraskende.

Sødeste vidunderlig glade Malou gik som en drøm - vi fik 95 point (med en ommer) og hun var SÅ glad at det føltes helt ubeskriveligt.
Lille Malou - som jo stadig ikke er gammel nok til at stille op officielt, fik 94 point i rally begynder og 4,3 i gennemsnit i FP1, så det lover godt med lømlen.

21. december - fik jeg indkøbt al julemaden, så nu står køleskabet og ligner en der godt kunne trænge til en mindre slankekur. Efter jul er det nok os andre der trænger til kuren, men mon ikke man kan nå at gå en tur med hundene, inden det sætter sig.

22. december - fik jeg købt de aller sidste julegaver - bare et par småting der manglede, og så skete det.
Jeg har gået rundt om den CD i flere dage og tænkt....."ahhhhrrr, nej, det er nok ikke lige noget for gamle damer i 60'års alderen".......men det jeg har hørt i radioen har jo været mega fed musik, og så pludselig sprang CD'en ned i kurven og nægtede at forlade den, før jeg kom til kassen. Så nu er jeg indehaver af "Pas på pigerne".

23. december - fik jeg anledning til en tur i Føtex og der var de igen - ligesom sidste år og året før......alle de skønne hatte, som jeg godt ved er tiltænkt Nytårs aften. Nytårs aften skal jeg overhovedet ikke bruge hat, ihvertfald kun til rallyprøverne i SHS.
Jeg måtte bare eje et par nye, og kunne ikke stå for 2 bowlerhatte med pallietter påsyet. Har faktisk en magen til i "guld" som er et par år gammel, og denne gang blev det en "sort" og en "rød". Mega flotte er de, og så har de størrelse så de passer til Oldfruehovedet.

0 kommentarer til Kalenderpakker - sidste etape...:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint