-
Min blog

Kalendergaver fortsat.....

Kalendergaver fortsat....

7. december – fik jeg hul på al den snot, som sad i bærret fra forkølelsen som startede 1. december. Dejligt at kunne fornemme at ”jeg overlever nok alligevel”.

8. december – fik jeg gode træningsfif af Johanna mht. Chili’s ”manglende evner” til at gå fri ved fod med line på. Snoren kobler hun helt klart med, ”jeg har fri og nu går vi en tur”. Så aftalen var ”træningslejr”, med x-antal skridt uden snor – uden belønninger, og derefter x-antal skridt med snor – med belønninger.

9. december – fik jeg lov at gøre rent til langt ud på aftenen – og så på en fredag ! Årsagen var, at den forestående week’end var totalt booket op, så skulle der gøres rent – og det skal der med 4 dyr på matriklen – så måtte det foregå fredag aften.

10. december – fik jeg igen den flotteste udstillingskritik på Chili. Dommer Jesper Ravn skrev:
9 måneder. Tæve af god størrelse, velproportioneret kileformet hoved, korrekt ansat og bårne ører, smukke mørke øjne, korrekt bid, god hals og skulder. Godt forbryst, god dybde og længde i brystkasse, stærk ryglinie, valansat hale, velvinklet. Fin tricolor. Bevæger sig med god energi, herligt temperament.

11. december – fik jeg en skøn julegåtur i collieregi. Collieklubben havde arrangeret jule-gåtur på Avnø Naturcenter. Først gik vi en dejlig tur og derefter var der gløgg og æbleskiver.  En rigtig dejlig frisk tur.

12. december – fik jeg kikket på decemberkalenderen og opdagede til min skræk, at halvdelen af dagene frem til juleaften var gået, og erkendte at jeg vist skulle til at få fart på med indkøb af gaver m.v.  Så frem med computeren og swis-swas….dankortet igennem diverse netbutikker, og så var en del af gaverne i hvert fald på vej. Så var resten op til Post Nord.

13. december – fik jeg svunget linedansebenene. Vi havde afslutning på danseholdet, og dansede alle vores cowboydanse til julemusik i stedet for. For ikke at tabe sig for meget pga. det høje energiforbrug i dansen, var der gløgg og æbleskiver bagefter, som kompensation for diverse forbrændte kalorier.

14. december – fik jeg en ordentlig bule i panden. Overskabe i et køkken er noget opreklameret stads, i hvert fald når man ikke lukker dem og efterfølgende knalder hovedet op i en åbenstående låge.

15. december – fik jeg til træning testet Chili’s niveau på Færdighedsprøve 1, som hun skal op i til juleafslutningen hos Johanna/Anja den 20. december. Hmmmmmm……bakke væk fra fører er noget uskarp, og jeg måtte sande, at jeg ikke har trænet den længe, fordi jeg ikke har villet have, at hun begyndte at bakke væk fra mig, når hun var stillet op til udstilling.

16. december – fik jeg lov at komme med i børnehaven og se Mads (5 år) gå Luciaoptog. Der er mange ting man skal koordinere i sådan et optog og Mads var meget alvorlig og tog det yderst seriøst. Takten i musikken skulle følges trin for trin, hænderne skulle være foldet og stjernen skulle bæres opret. Elsker den knægt.

17. december – fik jeg undervist mine ”rallynørder” på et to-timers hold. Dagens tema var ”satsning” , hvor hundeførerne skulle satse på afstande, i forhold til hvad de troede de kunne udføre med deres hunde. F.eks. var der øvelsen ”sit gå fra”. Her kunne fører vælge om man ville kalde ind efter 8 mtr., 16 mtr., eller 24. mtr.
8 meter udløste en hundekiks, 16 meter udløste 2 hundekiks og 24 meter udløste 3 hundekiks. Satsede man for højt og øvelsen mislykkedes fik man ingen hundekiks.

18. december – fik jeg en dejlig julestemningstur i Birkegårdens Haver med børn og børnebørn. Tro det eller ej – æbleskiver igen. Vi nød de mange tusinde julelys og stemningen der var 100% jul. Der var sort af mennesker og gang i alle juleboderne med duften af brændte mandler, masser af gavekøb, godteposer til børnene og dans om juletræet.

19. december – fik jeg trænet Færdighedsprøve 1 igennem en sidste gang inden i morgen. Skemaet er klar og rekvisitterne er fundet frem. Nu glæder vi os til en festlig juleafslutning i morgen aften.


0 kommentarer til Kalendergaver fortsat.....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint