-
Min blog

Samsø tur retur

Sikken en week'end :-)

Fuld skrue fra fredag morgen til søndag eftermiddag og hvor er det herligt.

Fredag tog vi turen til Samsø....i pænt blæsevejr.

Lørdag var Oldfruen rallydommer ved Border Collie Klubbens rallyprøver om formiddagen og om eftermiddagen var der samme sted, HTM/FS officieller prøver.

Malou var tilmeldt i HTM ......og vi deltog, udelukkende fordi vi var tilmeldt.

I skrivende stund er Malou ikke tilmeldt flere HTM prøver, for jeg har været usikker på hendes performance.
Hele foråret og sommeren over, har Malou været nede psykisk pga. løbetid forud. Desværre er "forud" noget der svarer til 4 måneder før og når løbetiden er der, går der omkring 3 måneder til hun er mentalt normal igen.

Jeg har opgivet - det er umuligt at træne Malou op til noget som helst, for lige når hun er klar træningsmæssigt, så sætter den ustabile mentalitet ind igen. Og sådan fortsætter det igen og igen.

Men - i går ramte vi plet - for første gang i 2016.

Vi fik 3 Q-point på bogen hvilket betyder, at Malou kun mangler 1 point for at erhverve sig titlen HTM1.

Vores tur frem til ringen i går var ikke noget fantastisk syn.:-(

Malou måtte bæres - af en stærk mand - ned på baneniveau. Malou klappede totalt sammen, over at skulle gå ned af nogle trapper, som hverken var glatte eller udfordrende.
Da vi nåede gulvniveau klappede hun sammen igen - for glatte gulve er ikke Malou's favoritunderlag......og lige der vinkede dommerne af mig, for nu var det NU vi skulle i ringen. Jeg nåede lige at tænke...."det her går aldrig, men nu har jeg klædt om og vi er her, og det er for sent at melde fra...."

Jeg fik skubbet Malou ind på gulvtæppet og så startede musikken....OG HUN VAR PÅ :-) :-) :-)

Fornemmede at vores program gik "nogenlunde" og vi kom til præmieoverrækkelse med en flot og helt uforudset fantastisk 3. placering og dermed 3 Qpoint til Malou bogen.

Chilli stillede på dagen op i "sandkassen" - den uofficielle klasse i HTM/FS - hvor man kan belønne med godbidder og legetøj, og hun gjorde det rigtig godt. Nu er der 5 måneder til hun må stille officielt og vi glæder os :-)

Nu er beslutningen taget - Malou SKAL have det sidste point i HTM i løbet af 2017........og så finder vi nogle prøver uden trapper og gulvudfordringer :-) Det skal nok gå, for vi ved der er haller og også udendørs grønne arealer med masser af Malou-potentiale rundt omkring :-)


0 kommentarer til Samsø tur retur:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint