-
Min blog

Dagene går...

Tja - dagene går......og de går jo godt....og alligevel er der ting der fylder mere end andet og noget af det der fylder p.t. er bl.a, at Malou er så depri stadigvæk, at vi er ved at blive lidt bekymrede.

De foregående gange hvor hun har været i løbetid - både før og efter - har hun været trist i måneder og det har hun også været denne gang ....men det er eskaleret lidt.

Der er stadig et par måneder til vi kan forvente at hendes humør er på toppen igen, men pt. knurrer hun ad de andre hunde, snapper efter Oldfruen når hun skal soigneres og er generelt sur på alt og alle.

Hun har næsten lige været til dyrlægekontrol (i august) og alt var "normalt" - men nu går den ikke ret meget længere - så hvis hun fortsætter sit triste mode, så må vi tage en tur med dyre blodprøver m.v. for at se om der er noget andet galt end bare humøret.

Hvis hun kan få lov, sover hun stort set hele døgnet, og hun er tydelig irriteret, når Chili "larmer" med sin hvalpeleg og legetøj over hele huset.....og når vi går tur går hun mange meter bag både Chili, Peia og mig.

Malou har aldrig haft lyst til hundebure, men i øjeblikket lægger hun sig ofte i Chili's lille stofbur og sover.

Der er noget der ikke er som det burde være - men hvad ? !0 kommentarer til Dagene går...:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint