-
Min blog

Farvel baby.....

Om et par dage fylder Chili 6 måneder og rykker sig dermed fra baby til hvalp - i hvert fald udstillingsmæssigt.

Utroligt som tiden går og alligevel syntes jeg, at der er lang tid til Chili kan deltage i noget som helst - sådan officielt - udover udstilling. 

Det er ved at være tid til, at jeg skal beslutte, hvilke dicipliner der officielt skal lægges ud med for den unge frøken og jeg må erkende, at det er svært at beslutte sig.

Vi er nu færdige med Foundation 1 og 2 hos Johanna og der er masser at træne på, hvis alle øvelser skal generaliseres og trænes i alle retninger og med ryggen til, siden til, osv.

Faktisk er det lidt svært at overskue hvor vi skal starte og slutte....og apropos slutte, så bliver man vist aldrig færdig med at træne :-)

Anyway....vi blev i hvertfald færdige med babyklassen udstillingsmæssigt i går og igen igen igen blev Chili bedste baby i racen og fik den fine vandrepokal med hjem:-)  

Nu siger vi farvel baby og goddag til hvalp.....og vi glæder os :-)

1 kommentar til Farvel baby.....:

Kommentar RSS
Mia on 5. september 2016 09:13
I er simpelthen så gode, Connie! Stort tillykke med den lille fine baby, der snart bliver hvalp. Dine tanker omkring både træning og de officielle debuter, rammer fuldstændig plet i forhold til mine egne tanker.
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint