-
Min blog

Selskabshund ??

Jeg har ikke opdateret i nogle dage - syntes ikke der har været så meget hundemæssigt at skrive hjem om, selvom dagene har været mega hundetravle med bl.a. hvalpetræning, DKK skue for Chili, udsendelse af Colliebladet og ringtræning.

Malou var til HTM prøve i lørdags og det blev igen til en "nitte præstation".
Mange hunde på dagen fik "ikke bestået", men det tilskriver jeg ikke, at Malou ikke bestod sin HTM1 prøve.
Jeg har i ugens løb mærket efter, hvordan jeg har det med Malou's svingende præstationer og jeg kan mærke, at jeg er på usikker grund.

Vi har trænet og trænet - gået hos de bedste instruktører og Malou bliver nærmest dårligere og dårligere og jeg føler, at vi hænger fast i HTM1 klassen uden overhovedet at rokke os ud af stedet.

Jan's kommentar til Malou's præstationer er...."Hun er lige så ustabil som Cocky var præstationsmæssigt, og det bliver jo ikke anderledes, så det skal du acceptere eller holde op med at gå til prøve med hende".

Manden har ret......men jeg har svært ved at forstå, at Malou skal tituleres som "selskabshund" eller "familiehund" fremover, og det er nok det jeg mest er gået i tænkeboks over.


1 kommentar til Selskabshund ??:

Kommentar RSS
Paul on 1. september 2016 20:56
Der må stikke noget andet under ... Malou kan da ikke bare bliver dårligere og dårligere uden grund. Oldfruen med en selskabshund??? Ikke de første mange år!
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint