-
Min blog

Babytænder....

Tiden går så hurtigt, og om et par dage er ferien slut.

Det er - og har været - nogle skønne fridage, ikke mindst HTM campen i sidste uge i Jylland. :-)

Malou var i løbetid, så det var ikke så meget træning hun fik, da vi ville vise hensyn overfor de observante hanhunde. Til gengæld fik hun al opmærksomhed fra Oldfruen, når der var træning udendørs.

Søndag var der skue i Dansk Collie Klub på Hvidsten Kro og vi var med - altså Oldfruen og Chili.
Chili gjorde det igen super flot og fik en fantastisk beskrivelse.

Mandag drog vi hjemover, men måtte melde fra til holdtræning med Chili om aftenen, da hun havde dårlig mave - sikkert på grund af for mange godbidder i week'enden og for lidt almindelig tørfoder i samme periode. Chili var heldigvis frisk igen tirsdag og fuld af hvalpe tossestreger :-)

Tirsdag var helt i Oldfruens tempo - wuhuuuu...opstart af Line Dance for gamle damer og andet godtfolk på "letøvet hold" :-) I Line Dance rykker man ikke så hurtigt op i hold som til hundetræning :-)

Onsdag var hyggedag - rengøringsdag med nyt håndarbejdsprojekt, en masse it-arbejde, regnbyger og hunde der sov travle dage ud..... og vi nød det :-) Under rengøringen dukkede der adskillige babytænder op under gulvkluden :-)

Torsdag - i dag - har vi været på hvalpekik hos Kennel Lassie. Tre skønne babyer hvoraf de to af dem flytter til nye familier om et par dage :-) Skønne skønne hvalpe :-)

Dagen bød også på dyrlægetjek af Peia og Malou.

Gamle Peia er ovenud fit for gammel-fight. Koster en mindre bondegård i medicin om måneden, men hun har det lige nu super godt :-)
Malou er depri - har været det siden marts måned og vi mener selv at det er løbetidshormoner der spiller ind. Aner ikke rigtig hvad vi skal gøre, men dyrlægen i dag mente bestemt, at "et kuld hvalpe" eller "sterilisation" var løsningen.


0 kommentarer til Babytænder....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint