-
Min blog

Kim Larsen igen igen....

Skrev faktisk et helt blogindlæg i går aftes, men da jeg skulle lægge dagens billede på røg den mobile netforbindelse et øjeblik, og vupti så var det skreve væk.
Oldfruen blev lidt ”øv” og så gik vi til køjs uden at skrive det om.

I dag skriver jeg først i et word dokument og så må teksten kopieres over i bloggen, når det er skrevet færdig. Livrem og blogseler :-)

Nå men til dagens blog.

Vi er på HTM træningscamp og hvilken camp.

Vi er 30 kursister som holdvis bliver undervist i ”Drama”, ”Individuel træning”, ”Holdundervisning med fokus på signaler” osv. osv.

Dagene kører fra morgen til aften og vi er meget ”på” i løbet af en dag.
I går aftes sluttede dagen med den sjoveste Hollywood Quiz – en quiz som kom meget langt omkring hvad angår emner.  Det var super sjovt :-)

I dag har vi arbejdet en del med individuel træning, dvs. hvor den enkelte kursist kan få sat fokus på en helt konkret problematik/udfordring/emne med sin hund.

Jeg valgte at have Chili på til dagens første to individuelle træningspas og emnet var – begge gange – ”Hvilken type musik passer til Chili’s tempo, race, udstråling ?”

Første instruktør – svenske Lina – syntes at keltisk musik eller klassisk musik ville passe godt til Chili og fører.
Anden instruktør – danske Anja – syntes at mere munter musik ville passe til os.
Samtidig fik vi også styr på om Chili skal arbejde mod Heelwork eller Freestyle de kommende måneder.

Oldfruen kan godt mærke at mavefornemmelsen siger Heelwork, så det bliver der vi starter…..og musikken….den står Kim Larsen for.

Apropos Kim Larsen, så var der en af de andre kursister som sagde til mig...."Sig mig, har du slået op med Kim Larsen ?"....underforstået at jeg ikke mere laver HTM til hans musik men har valgt engelsksprogede numre her på det sidste.
Ja, det måtte jeg indrømme at jeg havde, men pludselig vender alt tilbage - så velkommen til Kim Larsen på mine danse-cd'er igen :-)0 kommentarer til Kim Larsen igen igen....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint