-
Min blog

Tur til Jylland....

I dag tog vi turen til Jylland. Formålet er HTM camp sammen med 30 andre HTM-nørder og lur mig - det bliver herre skægt :-)

Vi starter i morgen tidlig og kører tre dag i rap - for vores vedkommende bliver det dog kun to dage, for på dag 3 er der skue i Collieklubben hvilket vi er tilmeldt. Skuet er også i Jylland og der er kun en lille times kørsel fra campingpladsen hvor vi bor til Hvidstenkroen hvor skuet skal afholdes, så det tager vi lige med, nu vi er her.

Turen til Jylland var præget af trafikuheld på trafikuheld hvilket gav en del kø-kørsel. Faktisk hele tre gange var der uheld, vejspærring og udrykning, så vi lænede os bare tilbage og gav os god tid.
"Vi" er Oldfruen og fragglerne, hvor fraglerne sov i bilburet og vist ikke opdagede noget. Oldfruen erkendte at det ikke nytter at stresse over den slags, og da slet ikke, når man ikke har nogen deadline.

Vel fremme kunne vi indlogere os på det skønneste sted - sikken en lækker luksushytte - uden TV. Det har vi vist aldrig prøvet før. Fantastisk for en tosse som mig der aldrig ser fjernsyn.

Efter indlogering gik vi en dejlig strandtur og Chili syntes det var fantastisk med vand og bølger :-)0 kommentarer til Tur til Jylland....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint