-
Min blog

Hundearbejde.....

Første feriedag i lørdags startede Oldfruen med "dårlig samvittighed".

Chili vågnede som vanligt lidt i 5 og efter at have været oppe, morgenmad til hunde og kat strøg jeg i seng igen. Og så skete det bare.......bum og vågnede ikke før kl. 8.

Så har man da bare lige dårlig samvittighed - tænk sig at sove hele 3 ferietimer væk, og tilmed når der er mange ting på hunde-to-do-listen i år :-)

Nå - jeg kom over det i løbet af dagen, og så kastede jeg mig ellers over hundearbejde på computeren.

Fik overblik over indkommet materiale til næste Collieblad, fik trukket i nogle collietråde med hensyn til nogle Collieklub arrangementer og taget seriøst hul på mit store hundemusik-klippe projekt.

Indtil nu har jeg haft en proff. musik-klipper til at lave min HTM musik, men hun har ikke tid til at klippe det stykke musik jeg skal bruge på HTM campen her i ferien, og så må man jo tage CD-skeen i den anden hånd og klare sig selv.

Det har bestemt ikke været nemt, men takket være nogle særdeles hjælpsomme og "hele tiden til rådighed nørder" for chat på FB om "næste step" og hvad jeg så skulle gøre, lykkedes det.
Det sværeste var at finde ud af hvilke programmer der skulle bruges og hvordan man får en musikfil konverteret til en MP3 fil.

Det var lidt fedt at klaske de nybrændte cd'er i ghettoblasteren og høre musikken :-)

0 kommentarer til Hundearbejde.....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint