-
Min blog

Ferie forude......

Om et par dage kan Oldfruen øjne ferie forude.

Det er ikke rigtig det samme i år - det med at glæde sig til sommerferien.
Normalt glæder jeg mig helt vildt til ferien, fordi jeg er på fuldtidsjob året rundt og jeg har ikke mulighed for hjemmearbejdsdage osv., som giver lidt "luft" i hunde-alene-hjemmeprocessen.

I år "tyvstartede" jeg med 14 dages ferie i maj måned da Chili flyttede ind og har derefter arbejdet mere eller mindre på deltid det meste af juni måned, for at Chili kunne lære "alene hjemme hele dagen - øvelsen".

Nu kører jeg på fuld tid igen og den "megen" fritid i foråret gør, at jeg ikke føler jeg har samme behov/brug for sommerferie i år.

Det bliver så også kun til et par uger, hvor nogle af dagene går til Jylland på HTM Camp sammen med 30 andre HTM-nørder. 
Jan bliver hjemme - som vanligt - og passer katten og resten af matriklen, og mon ikke han også nyder "fred og hvalpe-ro" i dagene vi er på tur ?
Jeg tror det, for han går lige nu og "passer flokken" i hverdagen, da han har startet ferie, og hans melding er, at der godt nok er gang i den unge frøken Chili. Hun er ikke lige sådan at køre træt og det er lidt svært for Peia og Malou at få ro for energibomben. 

Malou signalerer ellers kraftigt at hun "trænger til ro".
Hun er gået i løbetid, efter at have været "præ-løbetids-trist" siden marts måned.....pyhhh...4 måneder har hun været trist denne gang....og jeg har besluttet at "føre journal" over hendes humør den kommende tid, præcis som jeg gjorde ved de to foregående løbetider.
Er billedet det samme, nemlig at hun faktisk er trist i 6 måneder af året pga. "før og efter løbetidshormoner", ja så tror jeg at vi overvejer en sterilisation.   

   

0 kommentarer til Ferie forude......:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint