-
Min blog

Sommerhygge....

Der er stille - på bloggen - men det skyldes nu kun, at vi sommerhygger.

Hverdagen kører over al forventning med Chili og vi er ved at have fået indarbejdet nogle gode rutiner med hende.

Om morgenen aktiverer jeg hundene i 3 timer inden jeg kører på job, og så er hele banden trætte og klar til at sove imens vi er på arbejde. Chili klarer helt uden problemer 7½ time hjemme uden at ødelægge noget, og hun er også helt renlig, så det er totalt luksus.
Vi skal dog have forlænget tiden med i hvert fald en time mere, men det må vente til Chili bliver lidt ældre. Lige nu hvor hun er knap 4 måneder gammel, syntes vi 7½ time alene er rigeligt, så de dage hvor Jan ikke er hjemme til tiden elle r har døgnvagter bruger Oldfruen noget af al den opsparede flextid fra jobbet og stempler ud midt på eftermiddagen.

Det er lidt luksus at komme hjem ved tre-halvfire-tiden, og pludselig er aftenen lang. Sådan 1½ time "før normal tid", kan virkelig mærkes, når man ikke er vant til det.....og når det samtidig er sommer og længe lyst, så er det bare så lækkert.

Sommerhygge-tiden bruges også til total afslapning med en god bog eller et puslespil og træningen af fragglerne foregår hver morgen klokken 06:30.

God sommer til alle derude.
0 kommentarer til Sommerhygge....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint